Preşedintele CJ, dezamăgit de actualul Guvern: „Mă simt în opoziţie”

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean critică actualul Guvern. Florin Ţurcanu a făcut, joi, o declaraţie surprinzătoare spunând că se simte un preşedinte de Consiliu Judeţean în opoziţie, motivând că de când se află la cârma instituţiei a avut parte doar de promisiuni şi nimic concret.

Florin Ţurcanu este dezamăgit că a făcut repetate intervenţii la nivel central, dar şi la nivel de partid pentru obţinerea unor fonduri necesare derulării unor investiţii importante în judeţ, precum reabilitarea drumurilor Botoşani-Suceava şi Botoşani-Tg.Frumos, pentru care nu au fost alocate fonduri.

Portariuc este primar la putere, iar eu sunt preşedinte în opoziţie. Puterea are preocupările ei, opoziţia altele. De când a luat fiinţă noul Guvern, eu mă simt în opoziţie. Aşa simt eu şi asta este realitatea. Am crezut în trei lucruri foarte mari: trei drumuri pentru care mi s-a promis că va intra măcar unul la finanţare-zero, că îmi dau bani să fac bucătărie la spital-zero, că o să-mi dea nu ştiu ce să mai fac-zero. Asta este realitatea„, a spus preşedintele CJ.

Ţurcanu mai spune că de când a venit la putere noul Guvern nu a semnat niciun proiect important pe fonduri europene.

„De când noul Guvern, nimic. Doar analize şi analize„, a mai spus preşedintele CJ.

3 thoughts on “Preşedintele CJ, dezamăgit de actualul Guvern: „Mă simt în opoziţie”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asa si este!!! Guvernul acesta nu a ajutat deloc acest judet! Unde sunt banii pe care Ponta i-a promis Botosaniului? Toti am avut incredere in ei! Va doresc putere de munca domnule Turcanu! Sa duceti la capat tot ce v-ati propus!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    De ce sa te simti in opozitie, pentru ca nu faci nimic?In loc sa ter ocupi de treburile judetului ti-ai pus un inlocuitor numit care sa se ocupe de ce ? de matrapazlacuri?Te deranjeaza ca locuitorii judetului isi exprima dezaprobarea cu ceea ce faci in judet? Te-ai putea trezi ca trebuie sa intentezi procese la aproape toti internautii si crede-ma nu sunt putini.Amenintarile pe care le faci asupra celor care nu te lauda denota ca ceva nu e in regula asa cum a spus Shakespeare in piesa de teatru Hamlet:”something is rotten in the state of Danemarca” si reflecta criza politica si morala in care am ajuns din cauza nonvalorilor care ne conduc.( e ceva putred in statul Danemarca, la noi in Botosani).

  3. Domnule presedinte, nu ai invatat nimic din ceea ce s-a intimplat in ultimele 9-10 luni de cind esti ales.
    Se pare ca esti un presedinte in opozitie tocmai datorita prestatiei personale total dezastroase fata de toata lumea – de cetatenii judetului, de USL si chiar fata de partidele aflate in opozitie cu adevarat.
    A venit timpul sa procedezi la o analiza foarte serioasa, poate vom vedea o noua fata a presedintelui judetului Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *