Ţurcanu face plângere împotriva celor care postează comentarii denigratoare

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Presedintele Consiliului Judetean face plangere penala impotriva celor care l-au denigrat in presa prin comentariile facute. Florin Turcanu a inaintat, miercuri, plingerea la Inspectoratul Judetean de Politie si cere pedepsirea celor care au adresat comentarii nepotrivite la adresa sa si a familie. Acesta a declarat ca stie si cine sta in spatele comentariilor din presa. El va cere daune de la 100.000 euro in sus, bani pe care ii va dona la Directia pentru Protectia Copilului.

Am lasat o data, de doua ori, de trei ori. Spun ca urmez eu la DNA. Au dovezi, sa iasa public. Voi face plingere penala impotriva celor care scriu comentarii. Unul scrie sa ma duc sa imi pup fata, ca maine ma ia DNA. Nu se poate. Am si eu familie, am si eu copii, au si ei dreptul la viata. Stiu de unde sunt scrise. Va fi un scandal monstru. Voi cere sa fie identificati toti cei care au adus acuzatii fara dovezi. Pina la urma sunt seful judetului, nu seful hotilor„, a spus Turcanu.

El considera ca acele comentarii sunt facute din cabinetele anumitor politicieni.

12 thoughts on “Ţurcanu face plângere împotriva celor care postează comentarii denigratoare

  1. Sa se interzica comentariile,sa se comenteze cu aprobarea sefului pnl si sefului psd.ATAT si gata. Ati avut dictatura la mariner,dar sa vedeti la usl-inosi! Vointa poporului graieste!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se pare corect sa depuna plangere Domnul Turcanu,eu nu inteleg ce aveti cu domnul Presedinte…mai bine vedeti-va de ale voastre,numai comentati aiurea…sunteti PENIBILI…

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sunteti penibili!!! Habar nu aveti ce inseamna libertate! Nu ati luptat pentru ea! Nici macar nu stiti in ce consta ea! Toti suntem liberi de a ne exprima opinia, insa trebuie sa ne asumam si responsabilitatea pentru ceea ce spunem! Foarte bine daca la plangere penala s-a ajuns! Poate asa veti invata ce inseamna respect si bun simt! Pana atunci stati jos si scuipati seminte in fata blocului. Oricum niste intelectuali nu ar face asemenea afirmatii!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se pare normal!! Niste nenorociti profita de tot anonimatul asta pe care comentariile la articole il ofera si adreseaza tot soiul de injurii! Faptul ca sunt persoana publica ma obliga pe mine sa suport toata prostia botosanenilor care sunt pe sistemul ,,sa moara capra vecinului!” . Sunteti niste perdanti! Scuipati seminte in fata blocului, nu stiti sa va cresteti copii, cereti dar nu oferiti nimic! Va meritati soarta!! Orasul acesta nu va ajunge departe tocmai din cauza voastra! Neispravitilor! Sper sa fiti prinsi si bagati la rece! Poate asa va vine mintea la cap!

  5. Nu este bine ce faci, Florine. Nu te fugari prin tribunale cu cetatenii pe care i-ai dezamagit si pe care trebuie sa-i conduci. Imi amintesc ca, in vremea in care eram membru PNL, spuneai ca trebuie sa fim si noi mai activi pe forumuri, sa combatem puterea de atunci. Si pomeneai de libertatea de expresie. Acum ai ajuns la putere si nu-ti place sa fii criticat, nu? Iti dau un sfat, ca de obicei, bun: condu bine judetul, repara drumurile, ocupa-te de agricultura asa cum ai promis si lumea te va aprecia. Bafta!

  6. UNDE-I LIBERTATEA CUVANTULUI DOMNULE ? CONSTRUIESTE-TI IMAGINEA IN ASA FEL INCAT OAMENII SA SCRIE DE BINE DESPRE TINE . NU FII MANDRU , NU TE LAUDA CA ESTI SEFUL JUDETULUI , DEMONSTREAZA ASTA PRIN CALITATI DEOSEBITE .
    NU AI CARACTER FRUMOS ! MAI ANALIZEAZA-TE !

  7. …..stiu eu cine e de vina….. ” RUSINE DINU PATRICIU ” ….”deci cum era, miri, mirini, miriniada,….mineriada ! Fratilor ne trebuie o mineriada, asa nu se mai poate !” – citate celebre, din popor, is bune ca perle cele scrise de dumitale !!
    P.S : toate declaratiile, le-am notat ca perle….

  8. Nu pot sa nu ma abtin sa nu scriu un comentariu. Pot? E voie sau tre’ sa-l sun intai pe domnul Turcanu? …Deci e prea tare. :)))

    Eu am un pont, domnu’ Florin, dar sa fie secret, sa nu-l mai spuneti la nimeni 😀 Ce-ar fi daca ati vorbi cu Mark Zuckerberg asa, la o gustarica – un cash, o telemea de oaie, un mic (ca si-asa nu mai mananca bio de cand cu Facebook-ul ala al lui) sa va dea aceleasi drepturi ca celor de la CIA si sa verificati ce comentarii posteaza tot omu’ din judet, poate unu’ scrie ca s-a stricat la burta, poate la altu’ i-a stat intre dinti un shorici din salamul de la Floreacarm… Si vedeti direct si poza omului (eventual cu shoriciu’ intre masele). Atunci e mai simplu, pac-pac, nici macar nu mai e nevoie sa dati bani la vreo unu’ sa va caute IP-ul. Deci…tare sau ce?

  9. Bine ar fi sa lasam cu totii pe acesti oameni in pace. Zic asta pentru ca ei si-au asumat responsabilitatea dezvoltarii acestui oras in toate domeniile si nu stiu cati dintre cei care fac comentarii rautacioase sunt in stare de astfel de hotarari. Lasati-l pe d-nul Turcanu sa-si vada de munca pentru care a fost ales. In asemenea conditii nu se poate face treaba cum se cuvine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *