Ani grei de închisoare pentru o crimă comisă din gelozie

la inchisoareUn tânăr de 25 de ani care a ucis, în toamna anului trecut, un bărbat care avea avea relaţii cu fosta sa iubită, a fost condamnat, marţi, la ani grei de închisoare pentru omor calificat. Tribunalul Botoşani a decis condamnarea lui Adrian Constantin Zalinsche la 11 ani de închisoare,  însă, pentru că mai avea o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, acesta va sta 12 ani după gratii.

În acelaşi dosar, Mihai Zalinsche (32 de ani), fratele lui Adrian Constantin Zalinsche a fost condamnat  şi el la zece ani de închisoare. Aceeaşi pedeapsă a fost aplicată şi lui Cătălin Vasile Căbulcă (21 ani).

Aceştia, alături de alţi trei tineri, au intrat în noaptea de 29 spre 30 septembrie 2012, în apartamentul Ioanei Ifrim din Dorohoi şi l-au lovit cu o bâtă pe Viorel Apetrei (de 36 de ani) până ce, la câteva zile, acesta a decedat.

Agresiunea a avut loc la solicitarea lui Adrian Constantin Zalinsche, care, pânmă în vara anului trecut, a avut o relaţie de concubinaj cu Ioana Ifrim de 19 ani. Zalinsche era foarte gelos şi o ameninţa în permanenţă pe fosta sa iubită.

One thought on “Ani grei de închisoare pentru o crimă comisă din gelozie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *