A vrut să scoată din ţară un autoturism cu documente false

politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut un cetăţean român care intenţiona să scoată din ţară un autoturism marca Fiat, folosind  documente false.

Luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul român Gheorghe P., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Italia.

La solicitarea poliţistului de frontieră bărbatul a prezentat la control asigurarea autovehiculului tip carte verde şi documentul care atesta inspecţia tehnică periodică.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că autocolantul care atesta inspecţia tehnică periodică nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui autocolant autentic.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani cu propunerile legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *