Radu Judele, pus oficial sub invinuire

Judele raduAdministratorul judetului Botosani, Radu Judele, a fost pus, marti, sub invinuire. El s-a prezentat in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie din Bucuresti unde a fost instiintat in mod oficial ca este acuzat de trafic de influenta.

El a discutat cu procurorii DNA circa o jumatate de ora, cerand termen pentru a angaja un aparator. Judele va trebui sa se prezinte din nou in fata procurorilor anticoruptie miercurea viitoare, cand va fi insotit de un avocat.

Judele este cercetat intr-un dosar de coruptie, în care au fost arestat deja directorul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu – AM POSM , Adrian Mândroiu. Acesta ar fi cerut şi primit bani şi alte bunuri de la proprietarii companiei Tahal  Consulting Engineering.

Joia trecută, procurorii DNA au f[cut o perchezitie la locuinta lui Radu Judele din Botosani, la locuinta acestuia din Iasi, dar si la biroul din Consiliul Judeţean, de la sediul firmei RJR International din Iaşi, care aparţine familiei acestuia, dar şi de la locuinţa mamei acestuia.

Percheziţiile au avut loc într-un dosar de corupţie.

5 thoughts on “Radu Judele, pus oficial sub invinuire

    1. Cui să răspunda? Unuia care face spam? Oamenii cuminţi nu comentează aiurea pe aici… Fac doar comentarii obiective…

  1. Alooo, imparatul? Asteptam un comunicat de presa, ceva. Hai, scoate Pleasca din crasma si pune-o la scris comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *