Gabriel Alecsandru vrea functie de vicepresedinte in BPN OT PDL

Gabriel Alecsandru
Gabriel Alecsandru

Gabriel Alecsandru, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PDL s-a inscris in cursa pentru un loc de vicepresedinte in cadrul BPN OT PDL.

Sambata, 20 aprilie, va avea loc la Bucuresti, la Palatul Parlamentului, Conventia Nationala Extraordinara a Organizatiei de Tineret a PDL, unde va fi aleasa conducerea OT PDL pentru un mandat de 4 ani.

M-am hotarat sa candidez din doua motive: in primul rand pentru ca Botosaniul trebuie sa fie reprezentat in forurile nationale ale partidului, interesele judetului nostru trebuie sustinute permanent in cadrul conducerii centrale. In al-2-lea rand pentru ca cineva trebuie sa faca si opozitie la actuala putere, chiar daca suntem tineri, vocea si viziunile noastre trebuie sa conteze. Momentan nu suntem la guvernare, dar incercam sa propunem si sa impunem, pe cat posibil, gandirea si strategia noastra cu privire la politicile pentru tineret.”, a declarat Gabriel Alecsandru, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a Partidului Democrat Liberal.

Sambata, 15 tineri din cadrul OT PDL Botosani vor fi prezenti in capitala, unde vor vota viitoarea echipa de conducere a Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *