Candidatul care s-a înscris pentru trei funcţii de şef în acelaşi timp

Ioan Domonco (stanga) si Liviu Campanu
Ioan Domonco (stanga) si Liviu Campanu

Un botoşănean s-a înscris, în acelaşi timp, pentru trei funcţii de conducere scoase la concurs de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Este vorba de funcţia de director la Direcţia pentru Cultură, cea de inspector şef adjunct pentru securitatea muncii la Inspectoratul Teritorial de Muncă şi cea de inspector şef adjunct pe relaţii de muncă la Inspectoratul Teritorial de muncă.

Candidatul este nimeni altul decât Ioan Domonco, fostul lider UNPR, care de câteva luni înearcă să devină director la o instituţie publică.

„E ruşinos să pici un concurs, dar e mai ruşinos să nu încerci”, a spus Domonco.

Concursul pentru Direcţia pentru Cultură are loc pe 12 aprilie, cel pentru adjunct pe securitatea muncii la ITM pe 15 aprilie, iar cel pentru adjunct pe relaţii de muncă la ITM pe 19.

4 thoughts on “Candidatul care s-a înscris pentru trei funcţii de şef în acelaşi timp

  1. am o intrebare, exista o bibliografie la aceste examene, domnul domonco oare nu incurca bibliografia.ma gandesc ca la itm nu e aceeasi legislatie ca la directia de cultura,dar la ce cultura are el nic nu ma astept sa nu promoveze.

      1. nu are nic o sansa , asta e semianalfabet, nu stie sa scrie bine numele din buletin oricum daca prin nu stiu ce minune trece examenele ar fi in stare sa ceara toate cele trei functii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *