Declaraţie surprinzătoare a lui Ţurcanu: Dacă domnul Ţâbuleac doreşte o funcţie în partid, poate să-şi depună candidatura

Mihai Tabuleac
Mihai Tabuleac

Preşedintele PNL Botoşani îşi doreşte ca fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost vicepreşedinte al PDL, Mihai Ţâbuleac, să se implice în activitatea PNL. Florin Ţurcanu a declarat că Ţâbuleac este un om care „de-a lungul timpului a avut calităţi”. Liderul PNL Botoşani a declarat, de asemenea, că Mihai Ţâbuleac este membru al organizaţiei municipale a PNL şi dacă doreşte, poate să îşi depună candidatura pentru o funcţie în partid.

Eu nu am avut o discuţie personală cu dumnealui, dar dacă doreşte, poate să-şi depună candidatura. De ce nu! Dumnealui cât a fost a făcut lucruri bune pentru judeţ, a implementat nişte programe şi trebuie apreciate lucrurile acestea. Păcat că se uită prea uşor. Eu cu echipă în spatele meu şi văd că nu este uşor. Pe el chiar îl înţeleg, dar cred că a trecut printr-o perioadă mai uşoară. Atunci oamenii mai erau lăsaţi să şi muncească”, a spus Ţurcanu.

În momentul în care Ţâbuleac a intrat în PNL, Florin Ţurcanu a declarat că acesta nu va avea nicio funcţie şi că va fi simplu membru.

One thought on “Declaraţie surprinzătoare a lui Ţurcanu: Dacă domnul Ţâbuleac doreşte o funcţie în partid, poate să-şi depună candidatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *