Ţurcanu: Nimeni din Consiliul Judeţean nu mai are voie să răspundă la vreun telefon. Vezi detalii!

Florin Turcanu vorbind la telefonPercheziţiile efectuate de DNA, joi, la sediul Consiliului Judeţean, i-a lăsat pe angajaţii instituţiei cu un gust amar, susţine preşedintele CJ, Florin Ţurcanu. Acesta a declarat că urmare a acestui episod neplăcut, a fost nevoit să ia nişte măsuri în instituţie. Astfel, începând cu săptămâna aceasta a fost stabilit un nou mod de lucru cu colaboratorii instituţiei.

Angajaţii instituţiei nu vor mai răspunde la telefoane la niciun colaborator de-al nostru. Vom lucra doar prin adrese, îi chemăm la discuţii la Botoşani, chiar dacă o să dureze foarte mult anumite lucruri de calificat, dar asta este situaţia. Nimeni din Consiliul Judeţean nu mai are voie să răspundă la telefon la niciun colaborator, şi aici mă refer la oameni care au afaceri cu Consiliul Judeţean, cu unităţile din subordine. Să nu lăsăm loc de interpretare. De asemenea, niciodată nu vom lăsa să se întâlnească un director sau un reprezentant de proiect cu ăştia. Va fi formată o comisie în acest sens „, a precizat Florin Ţurcanu.

7 thoughts on “Ţurcanu: Nimeni din Consiliul Judeţean nu mai are voie să răspundă la vreun telefon. Vezi detalii!

  1. Domnule presedinte,
    Masura luata de dumneata incalca in mod grosolan prevederile Legii administratiei publice locale. Sau poate confunzi administratia PUBLICA cu propriul SRL. Cum adica, daca un cetatean din comuna Santa Mare are o problema de rezolvat si da un telefon la Consiliul Jjudetean, nici un angajat nu are voie sa raspunda sau sa ofere informatii?
    Este inadmisibil asa ceva. Ca urmare, eu propun partidelor care au consilieri judeteni sa initieze procedura de demitere a domnului Florin Turcanu din functia de presedinte.

  2. de ce sa nu raspundem domnule presedinte la telefon ? noi cei mici din consiliul judetean suntem nepatati si nu ne este frica de cine ne suna, n-avem nimic de ascuns de moment ce suntem persoane publice platite din banii tuturor.

  3. apai ca sa nu poata fi ascultate telefoanele! ii lasa fara obiectul muncii! inteligent…da” microfoanele? da hartiile care se intocmesc? simplu: 1 achizitie aparatura de bruiaj 2 cenzurarea corespondentei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *