Acroşată de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Judeţean

Un botoşănean este cercetat după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, părăsind locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor. Spitalul Judeţean Botoşani a comunicat faptul că la această unitate medicală s-a prezentat Alexandrina Ş. de 62 ani, din municipiul Botoşani, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale, întrucât a fost victima unui accident rutier.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului, procedând la audierea victimei, au stabilit că pe 5 aprilie, femeia s-a angajat în traversarea străzii Marchian, din municipiul Botoşani, pe trecerea pentru pietoni din dreptul Spitalului Judeţean Botoşani, împrejurare în care a fost acroşată de un autoturism de culoare albă.

Victima nu a putut oferi indicii cu privire la numărul de înmatriculare al autoturismului, sau alte elemente de identificare. Nu a apelat serviciul de urgenţă 112 şi, însoţită de conducătorul auto implicat, s-a deplasat pe jos, la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, declarând cadrelor medicale că a căzut în timp ce se deplasa pe stradă.

Conducătorul auto a rămas la spital cu victima, pâna in jurul orei 10,30, când i-a înmânat acesteia o sumă de bani pentru a se deplasa la domiciliu cu un taxi, după care a plecat.

Ulterior, Ş. Alexandrina a revenit la spital împreună cu fiica sa, afirmând că de fapt leziunile suferite sunt urmarea unui accident rutier.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe Vasile  H., de 59 ani, din satul Icuşeni, comuna Vorona, ca fiind autorul accidentului rutier.

Acesta, în timp ce conducea un autoturism pe strada Marchian din municipiul Botoşani, ajungând la trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare şi marcaje, din dreptul Spitalului Judeţean Botoşani,  a surprins şi accidentat pe Ş. Alexandrina, care era angajată în traversarea străzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *