Tâlhărit de bani în plină stradă

furt portofelUn bărbat de 36 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit de bani în plină stradă o persoană de 50 de ani. Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către G. C. din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că a urmărit şi reținut o persoană care a comis un furt din buzunare.

La fața locului poliţiştii l-au identificat pe Dumitru Daniel C., de 36 ani, din municipiul Botoșani, stabilindu-se că acesta, în timp ce se afla în zona intersecţiei străzilor Primăverii cu Marchian, din municipiul Botoşani, i-a sustras părţii vătămate A.M. de 50 ani, din buzunarul hainei, suma de 500 lei. Individul a fost văzut de o persoană care trecea prin zonă, care l-a prins şi a anunţat politia.

Bărbatul este cercetat pentru infracțiunea de furt calificat, acesta fiind reţinut pentru 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani.

Duminică, 7 aprilie.2013, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

One thought on “Tâlhărit de bani în plină stradă

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    La munca in…mea….oameni in toata firea,in toata puterea stau si talharesc..ca n-au bani de tigari si bautura..ai doua maini,doua picioare,mars la munca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *