Hoţ de portofel prins cu ajutorul … pompierilor

Cristian Mihai GheorghiuSpiritul civic al unui pompier dorohoian i-a dat rolul principal într-un film poliţist.  Aflat cu treburi în municipiul Botoşani, angajatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” Botoșani a prins în flagrant un bărbat care a furat din buzunarul unei femei, în vârstă de 67 de ani, o suma de bani. Când a auzit strigătele de ajutor ale bătrânei, plt.maj. Cristian Mihai Gheorghiu, de 35 de ani, a uitat de urgențele personale și a plecat în urmărirea hoțului din buzunare.

“Cumpăram fructe când am auzit o femeie care striga: Prindeți hoțul, prindeți hoțul! Pentru  că distanţa dintre mine și bărbatul care alerga era foarte mare și, cunoscând zona, am urcat în maşină şi i-am ieşit în faţă. L-am imobilizat, ajutat de un alt domn, şi am sunat la Poliţie. În scurt timp, la faţa locului a ajuns o patrulă de poliție care l-a reținut pe bărbat. Am rămas surprins de faptul că nimeni nu a reacționat la strigătele de ajutor ale bătrânei”, povestește pompierul.

Conducător autospecială de intervenție la Detașamentul de Pompieri Dorohoi din cadrul I.S.U. Botoșani, subofițerul a manifestat și în această situație solidaritate și disponibilitate pentru aproapele său, ca de fiecare dată când un pompier este chemat să acorde sprijin semenilor
aflați în situații limită.

Sursa: Comunicat ISU

2 thoughts on “Hoţ de portofel prins cu ajutorul … pompierilor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Un sincer BRAVO. Si sa-i dea dumnezeu multa sanatate . Daca am avea toti curaj, poate mai scapam de asemenea jigodii criminale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *