Carte lansată de un fost antrenor al CS Botoşani

carte lansata de Petre MarinescuFostul antrenor al CS Botoşani din anii 1986-1987, Petre Marinescu, şi-a lansat ieri, într-un cadru festiv la sediul FC Botoşani cartea „Driblinguri pe gazonul amintirilor”. La eveniment au fost prezenţi foştii elevi ai acestuia din sezonul în care a pregătit gruparea locală, secundul lui, Alin Cazaciuc, directorul Teatrului Mihai Eminescu, fostul gazetar sportiv Traian Apetrei, şi actuala conducere a FC Botoşani.

Petre Marinescu a spus că aceasta este prima carte pe care a scris-o şi a promis că în următoarea carte, un capitol aparte va fi destinat echipei CS Botoşani.

Această carte este plină cu perle fotbalistice, nu este numai de informare. Perioada de la Botoşani a fost una aparte pentru mine, deşi am stat doar un singur an aici„, a menţionat Petre Marinescu.

carte marinescuNăscut pe 20 mai 1951, Petre Marinescu a evoluat de-a lungul carierei pentru Poli Galaţi, Siderurgistul Galaţi, Ştiinţa şi CSU Galaţi, CS Târgovişte, Steagul Roşu Braşov şi Tractorul Braşov. Ca antrenor, în afară de CS Botoşani, el a antrenat Întorsura Buzăului, Metrom Braşov, Tractorul Braşov, Delta Tulcea şi Siretul Paşcani, iar ca şi conducător a fost preşedintele echipei Delta Tulcea.

Sursa: Monitorul de Botoşani

One thought on “Carte lansată de un fost antrenor al CS Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *