Judele a mers degeaba la DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNAAdministratorul judeţului Botoşani, Radu Judele, a mers, vineri, degeaba la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acesta a fost invitat la audieri, însă, când a ajuns la Bucureşti, a fost informat să vină la audieri marţea viitoare.

Am făcut o plimbare la Bucureşti. Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar nu am fost audiat, pentru că mi s-a spus să vin marţi”, a spus Judele.

Administratorul judeţului este cercetat în dosarul în care un director din Ministerul Mediului a fost arestat, vineri, pentru fapte de corupţie.

Vă reamintim că joi procurorii DNA au făcut percheziţii acasă la Judele, dar şi la biroul acestuia din CJ şi la firma familiei sale din Iaşi.



3 thoughts on “Judele a mers degeaba la DNA

  1. directorului Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu – AM POSM CINE A LUAT FONDURI TREBUIE SA RECUNOASCA NU DAI SPAGA NU IEI NICI O FINANTARE ! SE PARE CA E O PRACTICA LA NIVEL NATIONAL SPAGUIREA CELOR CE VOR SA OBTINA FONDURI !EXCURSII IN MAURITUS???EXCURSII IN AMERICA DE SUD?? PARCA A FOST CINEVA ACU CATIVA ANI???PE BANII CUI???

  2. Petitie Pro Civilizație-
    SUNTEM INTOXICATI DE ANI DE ZILE CU MANIPULARI PRIN MEDIATIZAREA UNOR PERSOANE CARE:
    • Fac uz de sloganul “cainele prietenul omului” -> FALS! Amesteca maidanezii cu ceilalti caini (politisti, utilitari, de paza, de companie, etc) si incearca sa inoculeze opiniei publice aceasta aberatie. Legea vizeaza DOAR acei caini scapati de sub control, salbaticiti, care omora, musca, mutileaza fizic, lasand oamenilor totodata sechele sufletesti si fobii pe viata. Pozitia noastra este clara: focul e bun pentru sutele de aplicatii benefice omului si rau cand, scapat de sub control, provoaca incendii devastatoare. Aceeasi treaba cu praful de pusca: NU razboaielor, DA artificiilor, cu plantele: NU buruienilor, drogurilor si ciupercilor otravitoare, DA cerealelor si legumelor. Si am putea continua la nesfarsit. Regula care, dealtfel, se aplica si oamenilor (tribunalele nu condamna oamenii care nu fac nici un rau. Doar cei care reprezinta pericol social (infractorii) trebuie sa mearga la inchisoare.
    • Fac uz in exces de sloganul “drepturile animalelor” -> FALS! Oricine are un drept atata timp cat nu incalca dreptul altcuiva.
    • Invoca protejarea “vietii” -> FALS! Urmare a faptului ca nu poti hrani cainii cu frunze, sa tii un caine in viata (un caine poate trai si 10 -13 ani) trebuie sa sacrifici mii de animale pentru a le da hrana la caine. Toate animalele sacrificate, comestibile sau nu, sunt vieti curmate. Un caine mai putin = mii de vieti salvate.
    • Afirma faptul ca dupa castratre cainii devin blanzi -> FALS! Sunt zeci de mii de oameni atacati de haitele de caini castrati. Nu sunt castrati la colti si nici la corzile vocale. Nimeni nu are nimic impotriva animalelor inofensive (vezi pisici, pasarele, etc). Este vorba DOAR de animalele periculoase.
    • Numesc acesti caini sunt “comunitari” -> FALS! Comunitatea NU-i vrea, de aceea sunt abandonati. Sunt de fapt cainii catorva persoane care ii hranesc, persoane care NU reprezinta comunitatea, cu toata ofensiva lor in media! Nu mai mult de 2-3 persoane din fiecare bloc de sute de persoane care insa cred ca daca au tupeu inseamna ca au si dreptate. Tot ceea ce cer ele este sa aiba dreptul legal sa creasca caini pe spatiul public! Caini pentru faptele carora sa NU raspunda! Si-au arogat astfel dreptul sa ia hotarari in ceea ce priveste siguranta, curatenia si linistea altora.
    • Afirma ca pe ele “Nu le-a muscat un caine niciodata.” -> Dupa ele potopul! Nici pe noi nu ne-a violat/omorat nimeni pana acum, insa suntem de acord ca violatorii sau criminalii sa NU fie liberi pe strazi pentru ca NOUA NE PASA de toate acele suflete care au fost violate sau omorate.
    • Afirma ca nu exista caini agresivi pe strazi. -> FALS! Dovada sutele de mii de oameni muscati si sutele omorati in cativa ani.
    • Afirma ca “Nu exista caini suficienti sa pazeasca parcarile de hoti si de sobolani.” -> FALS! Avanseaza ideea aberanta potrivit careia prezenta haitelor pe strazi este benefica intrucat cainii ne pazesc de hoti (telepatici fiind, ei omoara oamenii care pleaca la sau vin de la furat. Cainii ar avea constiinta proprietatii si stiu cine fura de la cine… Deci, parcarile oraselor civilizate sunt invadate de sobolani. No comment…Cainii nu pazesc o curte pentru ca sunt credinciosi stapanului ci pentru ca delimitand curtea prin marcarea cu urina o considera teritoriul lor, nu au nicio treaba cu proprietatea stapanului. Nu pazesc nimic. Sunt animale teritoriale. De aceea cei fara stapan ataca pe strazi, pentru ca le considera ale lor… Ei sunt stapanii strazilor si oraselor noastre, orasele fiind habitate umane.
    • Afirma ca “Cine omoara un animal, mai tarziu omora si oameni”. -> FALS! Aproape toti oamenii au omorat animale pentru ca nu toti au bani sa plateasca taxa de abator. Ce sa mai spunem de mileniile dinaintea inventarii abatoarelor….
    • Afirma ca oamenii de la curti sunt sursele cainilor maidanezi. -> FALS! Avem rude la tara: cainii din curti nu sunt scosi din curte spre a fi imperecheati si aproape nimeni nu are atat caine cat si catea. Este o aberatie ONG-ista conform careia unii s-ar indeletnici cu prasirea acestor animale pentru ca imediat dupa ce fata sa le arunce puii! La sate nu existau maidanezi pana cand nu le-au fost descarcate dube cu caini. In anumite comune, oamenilor le-au fost mancate rate, gaini, toate orataniile care pasteau iarba pe ulite, oamenii au fost omorati pe camp, pe balti cand erau la pescuit, in paduri cand culegeau vreascuri sau ciuperci, copiii lor omorati pe strazi. De cainii adusi intentionat spre a-i nenoroci, nu de cainii abandonati de ei!
    • Numesc eutanasia “crima”. -> FALS! Nu au citit in viata lor nici Codul Penal si nici Biblia, din moment ce nu cunosc definitia crimei. Crima este curmarea vietii unui alt om. In Vechiul Testament, Dumnezeu Insusi a introdus jertfele animale de ispasire la templu pentru rascumpararea pacatelor. Iisus Insusi manca miel si peste.
    • Afirma ca “Prin sterilizare, in 4-5 ani cainii vor disparea de pe strazi.” -> FALS! Avem pe strazi aceiasi caini sterilizati, toti trecuti de varsta de 4-5 ani, iar cainii pot trai si pana la 13 ani.
    • Invrajbesc populatia, categorisind pe unii ca fiind “iubitori de animale” iar pe ceilalti “neiubitori”. -> FALS! Iubim animalele. Nu iubim galagia, mizeria, nesiguranta personala si nu vrem ca prin lipsa noastra de reactie sa fim complici la orori. Avem animale. Dar animale pentru ale caror fapte raspundem.
    • Leaga activitatea de aciuare maidanezi de o anumita superioritate morala sau sufleteasca. -> FALS! Stiind ca sute de mii de oameni si copii au fost muscati, sute au fost mutilati fizic si psihic, dezvoltand fobii, zeci au fost omorati in chinuri groaznice (sau poate sute insa zeci au fost si mediatizate), milioane nu sunt lasati sa se odihneasca noaptea, sunt fortati sa locuiasca in orase transformate in veritabile WC-uri de caini, etc – fiind perfect constiente de toate aceste nenorociri, ele in continuare militeaza pentru ramanerea cainilor pe strazi! Sfidare. Rautate. Cinism. Vorbesc altora de caracter persoane care, in chiar seara zilei in care japonezul a fost omorat in doua minute prabusit intr-o balta de sange (atacul fiind inregistrat pe camera de luat vederi a bancii) au avut cinismul sa apara la TV si sa pledeze pt caini. Si sa aranjeze si sa i se cante “Iubiti si cainii maidanezi!” in direct… Asa prohod a meritat acel suflet, un suflet de OM! Om omorat de caine in mijlocul unui oras! Sa spuna ca omul s-a speriat de caine si a cazut peste el, de aceea a fost muscat….In chiar seara in care familia indoliata isi jelea pe cel pierdut la priveghi (omul era cu mainile pe piept in cosciug, nici macar ingropat) ELE erau la TV … Dupa ce a fost omorata femeia la ADP au iesit sa spuna ca “Femeia venise cu scopul de a fura fier vechi.” -> FALS! Din nou ideea aberanta conform careia cainii ar fi telepatici si justitiari. Astfel, fiecare om care intra intr-o incinta ar fi evaluat de caini: daca intra cu ganduri pasnice (doar trece pe acolo sau are treburi in acea incinta) il lasa sa traiasca. Insa daca realizeaza ca vine cu scopul de a fura ceva (ei constientizand si in proprietatea cui se afla obiectele din curte) il omoara…. Imediat dupa ce sunt omorati copii, ies invariabil si invinuiesc mamele care nu erau cu copiii in momentul atacurilor haitelor. De parca mamele si-ar putea insoti pas cu pas copiii (cele cu mai multi copii, cum se pot imparti?), de parca mamele nu ar avea servicii, ar avea bani pentru a angaja bodyguarzi fiecarui copil sau ar fi un fel de Rahani in lupta cu haitele. Daca mamele erau cu copii, erau omorate si ele, doar cainii nu se uita ca esti copil ca esti adult, oameni de toate varstele au fost omorati…Cinism exacerbat. Cruzime. De ani de zile, victima dupa victima…iar noi trebuie sa suportam neputinciosi pretextele penibile indrugate cu ocazia aparitiilor lor pe sticla….
    • Propaga fațarnicia MAXIMA, aducand personaje din strainatate care sa ne invete pe noi, romanii, sa suportam cainii! Ei au scapat de acest flagel si acum flutura drepturile cainilor si militeaza agresiv, aratandu-se oripilați…. Le trimitem gratuit zeci de garnituri ticsite cu caini in tarile lor si sa procedeze cu ei “uman”. Vor? Ni-cio-da-ta! Pentru ca si in tarile lor prea putini au acest hobby cu finantarea si cresterea de caini in adaposturi. Este nimic altceva decat propaganda ieftina si josnica pe pielea noastra….Au strans semnaturi on line de la persoane din strainatate, care nu au tangenta cu realitatea din Romania, prezentand filmulete manipulatoare in care in Romania nu s-ar practica eutanasierea cu injectia letala sub anestezie, ci omorul cu bate, etc…
    • Leaga activitatea de crestere maidanezi de credinta crestina, implicit iau in desert Numele lui Dumnezeu, terfelindu-l in problema maidanezilor care nu are absolut nimic in comun cu cele sfinte. Rastalmacesc iubirea semenilor si aproapelui ca referindu-se la iubirea de animale. Cainele nu este un animal agreeat in Orient, iar in Biblie (ca si in intreaga literatura Universala) cuvintele “cainos”, “haituit”, “catea” nu au decat sensul care ii caracterizeaza pe caini dintotdeauna. Oamenii au folosit si folosesc caini ca arme impotriva altor oameni gratie acestor “calitati” definitorii ale lor, anume ca musca si omoara, si ca sistem de alarma pe care sa-l auda de departe: ca latra. Exact din motivele pentru care nu trebuie sa fie scapati de sub control. Fereasca Dumnezeu persoanele care se aseamana cu cainii sau cu porcii. Iisus spune: “Afara (in iad) sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna”- Apoc. 22.15. Si, in alta parte, “Sa nu dati cainilor lucrurile sfinte si sa nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor ca nu cumva sa le calce in picioare sa se intoarca si sa va rupa” – Matei 7.6 Etc etc. Afirma ca “Cei care dau la biserica cei 2% pentru CARITATE si nu le dau LOR pentru caini IL MITUIESC pe Dumnezeu”. Blasfemii greu de calificat…
    • Vorbesc despre cruzime in mod tendentios. Afirma ca latul de prindere folosit pentru caini e „traumatizant”…. In timp ce cainii se traumatizeaza unii pe altii, au cicatrici de colti peste tot, se omoara si se mananca in padocuri… OAMENILOR MUSCATI SI CELOR OMORATI CINE LE FACUSE ANESTEZIC IN PREALABIL? Unii a trebuit sa ne eutanasiem cainii bolnavi, altii am vazut la tv. Nu e vorba de absolut nici un fel de problema: in doua secunde adoarme carpa. In incaperile de eutanasiere pot fi montate camere de luat vederi de catre ONG-urile de protectie a animalelor. Ar fi utile si Primariilor, pentru excluderea tuturor manipularilor privitoare la omorarea in bataie vehiculate de aceste Asociatii.
    • Inchid ochii la adevarata cruzime impotriva animalelor, si anume lasarea lor pe strazi: nu le e mila cand acesti caini nu au apa, mananca plastice si ambalaje de tot felul care doar miros a mancare, animale cu blana care stau zile in sir fara apa pe calduri de 40 de grade la soare, sunt jegosi, raiosi, puricosi, nevaccinati si plini de boli, sunt omorati si/sau schiloditi de autoturisme, iarna stau afara in geruri de minus 30 de grade noaptea, catelele fata intr-una (vesnic sunt sunt ba gestante, ba alapteaza – ele insele fiind nemancate), etc.
    • Promoveaza discriminarea si abuzul. Urmare a faptului ca s-au strans cele 500.000 de semnaturi pentru ecarisarea oraselor, au prezentat in presa o lista cu 133 de semnaturi a unor oameni de notorietate in domeniile in care activeaza. Prin semnarea acelei scrisori cei 133 le comunica in mod direct si clar celor 500.000: puteti muri muscati de caini sterilizati, puteti sa traiti in rahati de caini sterilizati, puteti indura galagie de caini sterilizati noptile….Nu-ne-pa-sa!!…Voi ceilalti, déjà muscati sute de mii, voi care ne priviti de pe lumea cealalta si acum sunteti in anumite gropi din cimitire unde numai Dumnezeu va stie (El singur stie si cum cainii muscau din voi inca vii, caci cainii, ca si hienele si lupii, nu omoara intai prada sa o devoreze dupa ce nu mai misca cum fac felinele, ci musca din victimele inca vii – vedeti atatea relatari ale oamenilor scapati cu viata din atacurile haitelor si cusuti cu sute de copci), nici de voi nu ne pa-sa! Consideram discriminare si manipulare. Discriminare pentru ca actorii si sportivii NU sunt cu nimic mai presus decat profesorii, elevii, studentii, ziaristii, scriitorii, doctorii, inginerii, economistii, avocatii, cercetatorii, matematicienii, savantii de orice fel si meseriasii de orice breasla. Si abuz, pentru ca NU au voie sa foloseasca televiziunea pentru asa ceva (pareri personale si influentarea adevarului in ceea ce priveste nevinovatia “animalutelor”). Au alocat tot atatea emisiuni celor care cer ridicarea cainilor de pe strazi? NU. Au semnat condamnarea la moarte/muscaturi/orori a tuturor victimelor de pana acum si a celor care vor deveni victime de acum inainte. Caci cainii nu judeca si nu sunt vinovati. Insa ei SUNT vinovati! Caci, in ciuda tuturor tragediilor, ei totusi au semnat acea petitie, pe cat de lacrimogena, pe atat de rupta de realitate. „Uitand” sa treaca il lista, alaturi de semnatura, elementele esentiale pentru eliminarea oricarei brume de banuiala care ar plana asupra-le privind sinceritatea, si anume: cati maidanezi au adoptat si ce adaposturi sponsorizeaza fiecare din ei… Concluzionand: 133 NU pot fi mai importanti decat cei 500.000 doar pentru ca prin natura meseriilor lor au acces pe sticla.
    Invitarea acestor persoane (mereu aceleasi) in emisiuni pro-maidanezi incalca Constitutia care, in art. 31 alin. (4) ne garanteaza ca „Mijloacele de informare în masa, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice”, iar, în virtutea deontologiei profesiei de jurnalist, acestea trebuie sa relateze informatii obiective, corecte, complete si verificate. Pe cand noi suntem obligati sa suportam de ani de zile trambitarea interpretarilor si sloganelor enumerate mai sus prin mass-media….
    Cat depre maidanezi:
    • LATRA. Nopti si zile la rand trebuie sa suportam latraturi si urlete interminabile si sa nu ne putem odihni. Avem nevoie de refacerea organismului dupa activitatea din ziua precedenta toti, fie ca depunem munca fizica, fie ca munca noastra implica efort intelectual. Copiii nostri au nevoie de liniste pentru a se concentra la teme.
    • ESTE INCALCAT ART. 24 DIN DREPTURILE OMULUI (DREPTUL LA ODIHNA SI RECREATIE)!
    • MUSCA. 20.000 de bucuresteni muscati anual de caini care-si fac antirabice – nemailuandu-i in calcul pe cei (multi) care nu se prezinta la doctor! – sunt sute de mii de oameni in cativa ani! Nu vrem ca noi si copiii nostri sa mai traim in teroarea ca in orice zi putem sa le cadem prada.
    • OMOARA. Zeci de cazuri mediatízate: oameni omorati in orase, la camp, la strans vreascuri/ciuperci in padure, pe strazi, in cimitire, in diverse incinte publice, japonezul in parcare, copii cusuti cu sute de copci, batrani in coma, mutilati, bagati in spital si ramasi cu sechele pe viata Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice – art. 2, pct 15 interzice ” lasarea in libertate ori fara supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”. Asadar, lasarea acestor caini pe strazi incalca legea.
    • ESTE INCALCAT ART. 3 DIN DREPTURILE OMULUI (DREPTUL LA VIATA, LIBERTATE SI SECURITATE PERSONALA)!
    Muscaturile care i-au curmat viata japonezului au fost de gamba. Nu majoritatea am fost muscati de gambe? Implicit faptul ca am supravietuit muscaturilor se datoreaza practic norocului ca nu ne-au fost sectionate vase principale de alimentare cu sange a picioarelor, practic toti oamenii muscati am fost la milimetri de moarte!
    • POLUEAZA MEDIUL SI NE IMBOLNAVESC :
    o poluare fonica (simpla descindere in mijlocul unei haite de caini si masurarea vacarmului de latraturi si urlete cu sonometrul in miezul noptii);
    o poluarea solului si a vegetatiei (dejectii canine zilnice inmultite cu numarul cainilor si cu perimetrul in care isi fac veacul ani de zile);
    o poluare atmosfera – surse suplimentare de dioxid de carbon intr-un oras cu si asa atat de putin oxigen din cauza spatiilor verzi atat de reduse;
    o poluare biologica: excrementele se usuca, se transforma in praf si se imprastie in aer, se depun duse de vant absolut peste tot – contaminare atat prin atingere, cat si inhalare:
     30% dintre maidanezi au leptospiroza, infectie extrem de grava, care se transmite la om prin fecale si distruge organele interne;
     Majoritatea transmit hidatidoza – arhicunoscutele „chisturi cu apa la plamani si ficat”.
     Majoritatea transmit toxocare canis: puii sunt infestati (de la femela mama), ceea ce impune deparazitarea lor, iar pentru animalele adulte, deparazitare o data la trei luni. Severitatea simptomelor depinde de cantitatea de oua larvate ingerate si de localizarea larvelor: in ochi sau in organele interne – foarte greu de depistat (plamani, cord, creier). Boala localizata in ochi duce la orbire, iar cea localizata in organe, la deces.
     Majoritatea lasa purici si capuse, care transmit printre cele mai grave boli – atat virale, cat si infectioase (unele letale).

    Protectia si prevenirea s-ar face prin: deparazitarea periodica a cainilor, strangerea excrementelor cainilor, limitarea accesului cainilor la locurile de joaca, in parcuri, informarea locuitorilor prin campanii, cele mai eficiente fiind cele pentru copii, elevi, care ajung intr-un mod mai sensibil si convingator la parinti. Rezolvarea, odata pentru totdeauna, a situatiei cainilor fara stapan.
    Nu mai vorbim de persoanele foarte in varsta si cele care au dereglari ale sistemului imunitar, alergii sau boli autoimune (anticorpii ataca propriile organe), care nu au voie sa faca vaccinuri!. Pentru aceste persoane, orice aport de anticorpi (prin vaccinul antirabic, de exemplu) duce la distrugerea organului respectiv. Cu alte cuvinte, omul nu moare de turbare, dar moare din efectele secundare ale vaccinului…
    SOLICITAM PRIN ACESTA PETITIE CA PARLAMENTUL SA ADOPTE VERSIUNEA ACTUALA A LEGII PRIVIND GESTIONAREA CAINILOR FARA STAPAN
    Astfel, sa ramana in vigoare articolele din Legea nr 227/2002 pentru aprobarea OUG 155/200, dupa cum urmeaza:
    • Art. 4: Cainii fara stapan vor fi capturati si transportati in adaposturile serviciilor pentru gestionarea cainilor fara stapan, unde vor fi cazati o perioada de 14 zile, cu respectarea normelor prevazute in anexele nr. 1 si 2.”
    • Art. 7 (1) In situatia in care, dupa expirarea termenului de cazare prevazut la art. 4, cainii nu au fost revendicati sau adoptati conform anexelor nr. 4 si 5, acestia vor fi eutanasiati.
    • Art. 8. La articolul 14, litera a) va avea urmatorul cuprins: a) nerespectarea dispoziţiilor art. 1, art. 2 alin. (1), art. 3, art. 4, art. 6 alin. (1), art. 7 alin. (2), art. 8 alin. (1), art. 9 şi 10, precum si a conditiilor prevazute in declaratia-angajament, cu amenda de la 10.000.000 lei la 25.000.000 lei. Toti cainii crotaliati (cipati) sunt caini cu stapan, care au fost adoptati de catre persoane fizice sau ONG-uri prin declaratia-angajament sub semnatura si au fost abuziv reabandonati pe strazi. Persoanele care i-au “adoptat” nu isi asuma nici una dintre nenorocirile facute de acesti caini.
    • Toate lucrurile pe care, daca un om le face, incalca legile (civile, penale, sanitare etc.) si este amendat, sa fie luate in considerare si pentru caini: omor, tentativa de omor, vatamare corporala, terorizare, aruncarea gunoaielor (cu atat mai grav a excrementelor) pe spatiul public, deranjarea linistii publice, incalcarea regulilor sanitare si imprastierea de boli. Sa fie luate in calcul toate agresiunile asupra oamenilor.
    • Sa se faca testul pentru determinarea agresivitatii la fata locului: un om care coboara dintr-o masina intr-un cartier in toiul noptii sau se indrepta de la statia RATB catre propria locuinta. Testele sa fie filmate pentru a fi exclus pretextul provocarii cainilor in vreun fel. In cazul in care exista si caini care nu latra si nu ataca la simpla trecere a unui om pe strada (probabil in procent nesemnificativ) – acestia fie considerati neagresivi.
    • Cainii evaluati in urma testului ca fiind neagresivi nu se vor eutanasia. Ei vor fi fie dati in adoptie, fie crescuti in adaposturile ONG-urilor de profil (ca si in celelalte tari), exclusiv din donatiile celor care se declara iubitori de animale si au acest hobby (dupa cum ei insisi sustin, ar fi destui). Nicidecum nu se vor aloca fonduri in mod obligatoriu din banii contribuabililor. Intr-o tara in care la buget nu avem bani pentru infrastructura, canalizare, pentru gradinite, scoli, spitale, leagane, azile, nu avem subventii suficiente pentru ajutoare sociale destinate oamenilor napastuiti. Nu dorim sa fim partasi alaturi de cei care nu sunt capabili sa inteleaga tragismul milioanelor de suflete care traiesc sub pragul saraciei. Daca vor sa se pieptene, stangand bani pentru caini cand tara arde, sa o faca, insa pe cont propriu!

    LUMEA NU VA FI DISTRUSA DE CEI PUTINI CARE FAC RAUL, CI DE CEI MULTI CARE SE UITA LA EI, FARA SA FACA NIMIC!

    ORASELE SI SATELE NOASTRE AU AJUNS SA COLCAIE DE CAINI, DIN CAUZA LIPSEI DE REACTIE A NOASTRA, A TUTUROR! AICI NE-A DUS ATITUDINEA RESEMNATA FATA DE SANATATEA, SIGURANTA SI VIATA NOASTRA!

    In primul rand, lipsa de reactie a cetatenilor care, atunci cand, de fiecare data cand televiziunile ne baga pe gat (mereu aceleasi) persoane care militeaza pe cat de agresiv, pe atat de nefondat, pentru maidanezi, nu trimit e-mailuri catre realizatorii emisiunilor respective, si in al doilea rand lipsa de reactie a autoritatilor, care au teancuri de reclamatii in care cetatenii cer ridicarea de pe strazi a cainilor (castrati si necastrati), zeci de rapoarte cu oamenii tratati in spitale in urma muscaturilor, cu copiii infectati cu paraziti, cu oamenii omorati, cu cat se cheltuie cu aceste tratamente, cu cat se cheltuie cu cazarea cainilor in adaposturile Primariei, etc.
    CEREM ASADAR AUTORITATILOR (URMEAZA SA CEREM UN RASPUNS SI DE LA CURTEA CONSTITUTIONALA) SA RESPECTE DREPTURILE LEGITIME PRIMORDIALE CARE NE SUNT GARANTATE DE CONSTITUTIE, DUPA CUM URMEAZA:
    • dreptul la viata si la integritate fizica si psihica – art. 22, al.1;
    • dreptul la siguranta persoanei – art. 23, al.1;
    • dreptul la asigurarea igienei si a sanatatii publice – art.34, al.2;
    • dreptul la un mediu sanatos – art.35, al.1 si 2;
    • dreptul la protectia copiilor si a tinerilor – art. 49. al.1 (vezi toti copiii omorati de caini).
    Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *