Ţurcanu: Firma tatălui meu este verificată întruna. Nici nu mai ştim care şi cum mai vin acolo!

inaugurare abator florea carnPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat, vineri, că firma tatălui său a fost, în ultima perioadă, ţinta mai multor controale de la nivel central. Declaraţia a fost făcută după ce deputatul PPDD, Liliana Mincă, a anunţat că ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a dispus, la cererea sa, un control la societatea Florea Carn SRL prin Direcția Generală Control și Antifraudă (DGCA).

La firmă sunt 40 de oameni angajaţi cu carte de muncă. Firma tatălui meu plăteşte lunar undeva la 2,5-3 miliarde lei la bugetul statului. A fost verificată numai de Bucureşti. Nici nu ştim când vin. ANAF, DGCA, Antifraudă, Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor verifică întruna. Nici nu mai ştim care şi cum mai vin acolo. Mai mult de atât ce să fac. O verifică, ce să fac„, a spus Florin Ţurcanu.

4 thoughts on “Ţurcanu: Firma tatălui meu este verificată întruna. Nici nu mai ştim care şi cum mai vin acolo!

  1. Firma e a ta sau a moshului?ăştia de strâng animale pentru sacrificat spun că e a ta!atunci de ce te plângi că n-ai bani?

  2. A SE VERIFICA CANALIZAREA DE SCURGERE DIN GRAJDUL DE VITE….INCOTRO SE SCURGE????STIE CINEVA/???IN PANZA FREATICAAA…MAI EXACT LANGA IZVORUL CE DUCE IN IAZUL DRACSANI….buuuna trebuie sa fie apa si pestele din dracsani!!!

  3. La cat scandal a fost in judetul asta de la alegerile de anul trecut, plus starea in care arata drumurile judetene, la care suntem obligati sa platim celebra rovineta si multe altele, ar fi cazul la o DEMISIE de onoare, ca sa nu-i spunem altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *