Turcanu: Din informatiile pe care le am, cred ca domnul Judele este o anexa adunata intr-un scandal mare

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat ca nu este implicat in cazul perchezitiilor DNA la sediul CJ. El a declarat, vineri, ca nu se asteapta sa fie chemat in fata oamenilor legii. Presedintele CJ a aflat de perchezitiile procurorilor DNA la CJ de la secretara. El considera ca acest scandal nu face bine imaginii institutiei pe care o conduce.

Cand discutam de DNA, discutam de fapte de coruptie. Asta inseamna ca ai luat sau ai facut ceva. Eu nici nu am luat, nici nu am facut altceva„, a spus Turcanu.

El a declarat ca nu stie inca motivul pentru care administratorul judetului, Radu Judele, este implicat in acest caz. Potrivit lui Turcanu, CJ are un contract cu firma Tahal din Bucuresti din 2011, firma vizata de anchetatori, iar CJ a efectuat doua plati catre aceasta pina acum.

Am vorbit cu domnul Judele si nu stie despre ce este vorba. O sa vada astazi (nr. vineri) ce i se aduce la cunostinta. Din informatiile pe care le am, cred ca domnul Judele este o anexa adunata intr-un scandal mare. Am inteles ca au ridicat documente de la Suceava, Iasi, de la operatorii de apa, documente ample in care firma Tahal era prinsa in depuneri de oferte.  Asteptam sa ni se aduca oficial la cunostinta urmarirea penala, dupa care vom analiza daca va fi mentinut pe functie. Dumnealui nu este functionar public si daca se incepe urmarirea penala, nu stiu daca va fi suspendat sau nu. Asta o vom discuta cu specialistii de la nivelul CJ„, a mai spus Turcanu.

5 thoughts on “Turcanu: Din informatiile pe care le am, cred ca domnul Judele este o anexa adunata intr-un scandal mare

  1. Din informatiile pe care le ai, Turcane, e omul tau, tu l-ai adus de la iasi si ai spus ca e un mare profesionist. Se vede asta. Stii ce spun astia de la DNA acum, in legatura cu tine? Keep in touch! See u soon.

  2. dom’ prezident, te lucreaza colegii de alianta?! transpiri rece noaptea? ti-a pierit pofta de mancare? unde e intransigenta dumitale ce tindea sa devina proverbiabila? nu stii cat de adanc o sa sape? nu stii daca sa-l scapi pe raducu din brate? cred ca o sa mergeti la brat! parca vad ca nu o sa reziste bataii si torturii din beciurile sigurantei si sa te vanda… si cer5viitor promitator aveai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *