Vicepresedintele CJ, Paul Paval: Directorii institutiilor de cultura ar trebui mentinuti in functii, chiar daca sunt la pensie

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Paul Paval, considera ca managerii pensionari ai institutiilor de cultura din subordinea CJ ar trebui pastrati in institutii. Acesta a declarat managerul  Orchestrei “Rapsozii Botosanilor”, Ioan Cobala, dar si cel al Centrului de Creatie Populara, Ion Ilie, au avut o activitate deosebita la carma institutiilor.

Parte din directori doresc sa continue. Am vorbit cu domnul Cobala si el si-a exprimat dorinta de a ramane in activitate. Asteptam sa vedem care din directori isi vor depune optiunea pentru o activitate ulterioara. Eu pot avea doar un punct de vedere cu privire la acest aspect„, a spus vicepresedintele CJ.

Ion Ilie si Ioan Cobala ar trebui ca in vara sa iasa la pensie. Presedintele CJ, Florin Turcanu, a anuntat deja ca vrea tineri la carma acestor institutii.

3 thoughts on “Vicepresedintele CJ, Paul Paval: Directorii institutiilor de cultura ar trebui mentinuti in functii, chiar daca sunt la pensie

  1. pai si cei tineri cum isi mai castiga painea???? lasati si pe altii mai tineri sa isi castige existenta. un director de varsta lor este depasit moral, trebuie schimbati. nu zic ca nu ar fi buni, dar sunt plafonati , trebuie un suflu nou in conducerea institutiilor de cultura.

  2. Valoarea artistica a d-lui Cobala nu cred ca va mai fi atinsa de cineva de pe aceste meleaguri. Ar trebui macar un pic de respect, dar politica nu cunoste acest cuvant. Politicul nu este instare sa distinga valorile si se stie de ce ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *