Radu Judele ajunge, astăzi, la DNA

Judele raduAdministratorul judeţului Botoşani, Radu Judele, va ajunge, vineri, la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi pus oficial sub acuzare în dosarul în care au avut loc şi percheziţiile de joi.

Judele a fost invitat, joi, în urma percheziţiilor din locuinţa sa, dar şi din biroul de la Consiliul Judeţean şi de la firma familiei sale RJR International din Iaşi, să se prezinte în faţa procurorilor, pentru a afla de ce este acuzat.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti au descins, joi, în biroul administratorului judeţului Botoşani, dar au făcut, în acelaşi timp, o percheziţie şi la sediul firmei pe care acesta o deţine în Iaşi, respectiv RJR International. Iniţial, procurorii s-au dus acasă la Judele, de unde au ridicat laptopul pe care acesta îl avea. Judele a venit, alături de procurori, la serviciu, unde a găsit biroul sigilat.

Imediat ce au intrat, procurorii au luat de pe biroul din Consiliul Judeţean toate documentele pe care Radu Judele le avea în faţă. De asemenea, ei au solicitat un dosar cu privire la o licitaţie organizată de Consiliul Judeţean pentru desemnarea consultantului la proiectul privind sistemul integrat de management al deşeurilor.

Judele susţine că nu ştie pentru ce este cercetat, mai ales că licitaţia de care au fost interesaţi procurorii anticorupţie, care a fost câştigată de firma Tahal, a fost organizată în 2011.

2 thoughts on “Radu Judele ajunge, astăzi, la DNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *