KFC, Mc Donald’s şi Pizza Hut nu ajung la Botoşani

Mc Donald si KFCPatronul de la Uvertura Mall exclude posibilitatea închirierii unor spaţii pentru KFC, Mc Donald’s sau Pizza Hut. Dănuţ Prisecariu a declarat, joi după-amiază, într-o întâlnire cu presa, că cele trei reţele internaţionale nu au, în acest an, proiecte de extindere.

În plus, el spune că nu poate fi vorba de refuzul acestora de a veni în noul mall din Botoşani, atâta timp cât nu le-au fost înaintate oferte.

2 thoughts on “KFC, Mc Donald’s şi Pizza Hut nu ajung la Botoşani

  1. Mare mincinos(si hot) Prisecaru, le-a oferit chirii mici celor de la KFC, Mc Donald’s şi Pizza Hut numai sa vina la Botosani doar ca acestia nu sunt interesati. Sa nu mai bata campii sa spuna cu nu i-a chemat, dati-mi un exemplu de mall serios in care sa nu fie prezent unul dintre cei enumerati mai sus!

  2. bine ca am scapat de carne de catel ,magar,pisica si alte bunatati ! SA SE FACA DE 120 KILE AI LOR ,FETE DE 32 ANI ARE GREUTATE MISTO .HOTLATRATORI CALZI! MANCATI TINERILOR MANCARE SANATOASA ! PESTE 20 ANI NU VE-TI MAI INTRA PE USILE LOR DE ASTA AU FACUT USI DE 4 METRI SA NUI VA MAI DATI SEAMA CAQT SUNTETI DE HUIDUME!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *