Botoşăneanul de la “Un show păcătos”: De când mi-a căzut părul, am succes la femei

Botoşăneanul Cătălin Bordea este un exemplu printre bărbaţii cu chelie. El a declarat, pentru Observator Special de la Antena 1, că de când i-a căzut părul a început să aibă mai mare succes la femei.
El susţine că avea un complex când era mai tânăr şi ieşea cu fetele, însă odată cu trecerea timpului şi-a dat seama că de fapt chelia îi conferă un farmec aparte şi s-a acceptat aşa cum este.

În stilul său caracteristic, plin de umor, botoşăneanul a declarat: “Când mă duc la ţară şi mă pun în pat,îmi spun-te rog nu mai sta cu fundul pe perete”, iar când a fost întrebat dacă are parte şi de neplăceri din cauza cheliei, Bordea a declarat: “Cel mai rău e când sunt la semafor şi mi se reflectă faza ăluia din faţă şi zici că dau faza lungă şi dă şi el faza lungă”.

Cătălin Bordea este un comediant, care a  terminat U.N.A.T.C-ul la Ion Cojar. A fost printre primii trei care au început stand-up comedy in România şi a scos primul DVD de stand-up comedy din ţară. În prezent este co-prezentator în emisiunea “Un show păcătos” realizată de Dan Capatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *