Cristian Popovici: Suntem condamnaţi la o victorie cu Dinamo II

Cristian PopoviciAntrenorul FC Botoşani, Cristi Popovici, susţine că echipa sa este condamnată să câştige meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, împotriva formaţiei Dinamo II Bucureşti.

El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că întreaga echipă este constientă de importanţa jocului, pentru menţinerea FC Botoşani în vârful clasamentului seriei.

Pentru noi este foarte important că am reuşit să legăm trei victorii consecutive în acest retur. Suntem condamnaţi să legăm această succesiune cu încă o victorie contra lui Dinamo II. În cazul în care nu am reuşi să câştigăm, lucru pe care îl cam scoatem din calcul, am strica tot ce am realizat până acum. Toţi suntem conştienţi de importanţa partidei şi vom face tot ce depinde de noi pentru a câştiga cele trei puncte puse în joc”, a declarat Cristian Popovici.

El susţine că numirea lui Tibor Selymes ca antrenor principal la Dinamo II în această săptămână ar putea constitui un avantaj în plus şi o motivaţie suplimentară pentru bechipa bucureşteană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *