Abatorul familiei Ţurcanu, verificat de Direcția Generală Control și Antifraudă

Liliana MincaMinisterul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a dispus un control la abatorul tatălui preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, în urma unei sesizări făcute de deputatul PPDD, Liliana Mincă. Aceasta a cerut ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, să se pronunțe asupra conflictului de interse în care se afla Mihai Țucanu, fratele lui Florin Ţurcanu, înainte de a fi înlocuit la conducerea Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

„După o întârziere nejustificată, răspunsul ministrului a venit și ca urmare a unei declarații politice făcută de doamna deputat în plenul Camerei Deputaților, declarație care îl viza direct pe premierul Victor Ponta, cu referire la ministrul Daniel Constantin. Potrivit răspunsului transmis de către domnul ministru Daniel Constantin ”cu privire la posibila  stare de conflict de interese la care se face referire, conducerea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a dispus un control la SC Florea Carn SRL prin Direcția Generală Control și Antifraudă”. Deoarece nota de control este în curs de finalizare, rezultatul verificărilor va fi comunicat în perioada următoare”, se precizează într-un comunicat al deputatului Liliana Mincă.

One thought on “Abatorul familiei Ţurcanu, verificat de Direcția Generală Control și Antifraudă

  1. Familia Turcanu, indiferent care dintre membrii ei, nu mi-au fost si nu cred ca-mi vor fi vreodata agreabili!… Si aceasta , nu pentruca sunt niste oameni urati fizic, nu ! Chiar din acest punct de vedere ,pot fi considerati reusiti. Dar sunt urati prin moralitatea lor discutabila , sunt urati prin comportamentul grosier, sunt urati pentruca au o parere foarte buna despre ei si in fine , sunt urati pentruca toate actiunile lor, sunt directionate spre interesul personal. Daca tot comportamentul lor ramanea sa se manifeste intr-o activitate strict privata , lucrurile erau desigur condamnabile, dar n-ar fi fost in masura sa ne afecteze prea mult. Dar aceasta familie traieste intr-o simbioza dubioasa cu sfera politica, incercand ca de pe pozitiile lor ,sa influienteze in avantaj propriu , ceea ce se intampla in ograda lor. Acest fapt este car si evident! Dar ca niste critici , repet , justificate pe fond , sa vina de la Liliana Minca , seamana cu reprosul pe care-l face un hot , altui hot , spunandu-i ca merita sa mearga la puscarie ,pentruca a spart doua banci si el nu , pentruca a spart numai una… D.na Minca ! Sunteti ultima persoana , din toata Moldova cred, ce poate sa se afiseze cu pilde de moralitate si corectitudine. A-ti castigat mandatul acesta de parlamentar asa cum l-ati castigat, lasati-ne si nu ne mai aburiti!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *