Două locaţii luate în calcul pentru mutarea Teatrului „Mihai Eminescu”. Vezi care!

apetrei traian, director teatrul mihai eminescu BotosaniConducerea Teatrului „Mihai Eminescu” a solicitat fonduri suplimentare de la Primăria Botoşani, în contextul în care clădirea va intra în reabilitare, iar personalul va fi mutat. Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu”, a declarat că instituţia va funcţiona fie în clădirea Casei Sindicatelor, fie la Casa Tineretului. Suma cerută de conducerea teatrului se ridică la 2 miliarde lei vechi pe an.

Primăria va stabili o comisie cu competenţele necesare, desigur şi cu specialişti din teatru, care să compare ofertele celor două locaţii posibile. Banii au fost solicitaţi pentru mutare, pentru o serie de îmbunătăţiri fără de care nu ne putem desfăşura activitatea acolo, respectiv instalaţii de sunet, instalaţii de lumini, alte compartimentări care sunt necesare acolo şi chiria”, a spus Traian Apetrei.

Cel mai probabil teatrul va fi mutat la Casa Tineretului, unde spaţiul este mai generos, a mai spus Apetrei. Clădirea teatrului va fi reabilitată cu fonduri europene, valoarea proiectului fiind de 5 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *