Electroalfa subcontractează lucrările de la groapa de gunoi

Electroalfa-BotosaniCompania botoşăneană Electroalfa, cea care, în asociere cu Hidroconstrucţia Bacău şi Argip Piteşti, a câştigat, în 2011, lucrările de construcţie a depozitului ecologic de deşeuri de la Victoria- Stăuceni, a decis să subcontracteze lucrările.

Partea de construcţii, care revenea firmei Electroalfa, va fi realizată de societatea Condacia, patronată de Tonino Boldea, în baza unui contract negociat miercuri.

Patronul Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, a decis să subcontracteze aceste lucrări, în condiţiile în care firma sa nu are o divizie de construcţii puternică.

Investiţia de la goapa de gunoi are o valoare totală de 41 milioane euro, din care partea de construcţie efectivă a depozitului nou de deşeuri este de 12 milioane de euro. Ea se realizează in cadrul proiectului Sistemul Integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, după care urmeaza o perioada de 60 de luni pentru garanţie.

2 thoughts on “Electroalfa subcontractează lucrările de la groapa de gunoi

  1. Misto, oare cand o sa se termine cu licitatiile astea…daca nu ai capacitate pentru ce mai licitezi, si cum naiba castiga astia licitatiile? Asa sta pe tusa, ia taxa de smecher, si da la altul care probabil chiar are cu ce si experienta in lucrari similare.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    De asta lucrarile sunt de calitate…..Ma mir ca nu le-a dat lui Cazacut sau lui Solomonescu.Ha ha ha ha.Mai bine lui Esaco ca nare bani pt fotbal. Nu??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *