Adolescenta care a fugit de acasă din cauza bătăilor tatălui a fost găsită

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, care a fost dată dispărută de tatăl ei şi căutată de Poliţie a fost găsită în locuinţa unei bătrâne din Suceava.

Minora a fost dată dispărută de tatăl său abia după două săptămâni după ce tânăra nu mai venise acasă. Se pare că de fapt fata se certase crunt cu tatăl său şi de frica să nu o bată a decis să fugă de acasă. A mers pe jos 10 kilometri, a dormit prin gară, iar apoi a muncit cu ziua pe unde a prins pentru o lingură de mâncare. O bătrână din Suceava şi-a făcut mila de ea şi a luat-o la ea acasă pentru a o ajuta la treburi. A văzut apoi anunţul cu dispariţia fetei şi a chemat poliţiştii. Atât minora, cât şi vecinii acesteia susţin că tatăl său este foarte violent şi o bate mai tot timpul.
Mereu era vânătă la ochi sau la gură din cauza loviturilor sale. Părintele fetei neagă însă acest lucru şi susţine că i-ar fi dat doar o palmă în urmă cu doi ani. Familia fetei locuieşte în comuna Vlădeni, într-o locuinţă sărăcăcioasă. Mama este plecată la muncă în străinătate, iar fata a rămas acasă cu tatăl său şi cu fratele ei de şapte ani.

Acum, asistenţii de la Protecţia Copilului vor trebui să facă o anchetă acasă, la familia tinerei pentru a vedea dacă nu este periculos să rămână alături de tatăl ei.

“Situaţia fetei a fost adusă în atenţia noastră de către reprezentanţii IPJ”, a declarat Valentina Olariu, reprezentant al Direcţiei Generale de Protecţia Copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *