Pădurar trimis în judecată după un accident cu o alcoolemie de 2,35

Parchetul de pe langa Tribunalul BotosaniParchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Stelică Agache, de 42 de ani, din localitatea Baranca, comuna Hudeşti, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

Potrivit procuroriloor, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2011, pădurarul, angajat al Direcţiei Silvice, a condus autoturismul proprietate personală pe drumul comunal 341, pe raza localităţii Alba, comuna Hudeşti, judeţul  Botoşani, fiind implicat într-un accident rutier în urma căruia a părăsit partea carosabilă, a dărâmat poarta unei locuinţe şi s-a oprit într-un perete al unei case, pe care l-a distrus.

În urma recoltării probelor biologice, s-a constata că inculpatul Agache Stelică, angajat al unei unităţi silvice, prezenta o alcoolemie de 2,35 g ‰.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, urmărirea penală a fost refăcută şi completată, administrându-se probe în urma cărora autorul a fost trimis în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *