Doi candidaţi pentru postul de director Direcţia Patrimoniu din CJ

Directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Geanina Pintilii, are contracandidat la postul de director Direcţia Patrimoniu din cadrul Consiliului Judeţean. Pentru această funcţie şi-a depus dosar şi secretara Primăriei Flămânzi, Elena Ciobanu. Reprezentanţii CJ au cerut şi punctul de vedere al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici în cazul Elenei Ciobanu, întrucât aceasta nu ar îndeplini condiţiile de a accede pe post.

Dânsa spune că îndeplineşte condiţiile, dar într-o anumită ierarhie a posturilor secretarul de comună este echivalent la un şef de birou sau serviciu. Ca să nu existe niciun fel de dubiu, am cerut punctul lor de vedere, dacă se poate echivala secretarul de comună cu director Patrimoniu. Din punctul nostru de vedere, al CJ, dânsa nu îndeplineşte condiţiile„, a spus Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ.

În cazul în care ANFP dă un răspuns pozitiv, atunci cele două candidate se vor prezenta la interviu. În caz contrar, numirea Geaninei Pintilii pe post se va face în şedinţa de CJ de pe 25 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *