Descoperă o nouă locaţie de relaxare la Uvertura Mall

mischa club mallUvertura Mall a pregatit botosanenilor o noua locatie pentru relaxare si distractie. Cafeneaua Soffice Bistro isi deschide portile tuturor vizitatorilor incepand de maine, 4 aprilie. Pozitionat la etajul 4, Soffice Bistro va avea o suprafata de 120 mp, cu o capacitate de 60 locuri.

Mobilierul modern al cafenelei impresioneaza prin eleganta si rafinament,  clientii avand posibilitatea de a se relaxa impreuna cu prietenii intr-o atmosfera calda si o servire ireprosabila.

Nici scolarii nu sunt uitati, ei fiind asteptati la clubul Mischa Kids pentru jocuri, zambete si multa distractie. Clubul Junior Mischa Kids  este singurul din oras care se adreseaza acestei categorii. Copii se pot distra jucand biliard, air hochey, isi pot organiza ziua de nastere sau serbarile scolare. Clubul dispune de o scena de peste 20 mp si ofera posibilitatea copiilor de a se inscrie la cursuri de balet, pictura, limba engleza.

 

Cu noi surprize pe parcursul intregii saptamani, Uvertura Mall ii asigura pe botosaneni de o saptamana speciala plina de evenimente si noutati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *