CRBL înlocuit cu Matteo la Cupa Școlilor la Street Dance

Matteo și-a anunțat fanii pe facebook că miercuri va veni la Botoșani pentru a fi alături de trupele care s-au înscris la prima ediție a concursului Cupa Școlilor la Street Dance din Botoșani.

Artistul îl va înlocui pe CRBL deoarece acesta a anunțat că nu mai poate da curs invitației organizatorilor de a lua parte la aceasta manifestare. Alături de Matteo va mai fi prezent și solistul Nane.

În competiția dedicată acestui fenomen  numit street dance, care cuprinde tot mai mulți adolescenți din ziua de azi, s-au înscris 15 trupe, potrivit organizatorilor, iar până la această dată s-au vândut în jur de 1000 de bilete. Organizatorii susțin însă  că multe bilete vor fi vândute și în cursul zilei de mâine la intrarea în sală.

5 thoughts on “CRBL înlocuit cu Matteo la Cupa Școlilor la Street Dance

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Din cate stiu pana la aceasta ora organizatorii nu au dat nici un comunicat!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu mai stiu cei din invatamant cum sa prosteasca parintii si copii, pentru a-i stoarce de bani. Fac ce vor, pentru ca nu au dat si nu dau nimanui socoteala pentru abuzurile comise. Important este sa aiba in permanenta cat mai multe concursuri -platite de elevi- iar banii sa le intre mereu in buzunare. Chiar nu vede si nu aude nimeni? FISCULE NU SPUI NIMIC ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *