Taxiurile de marfă, luate la control

taxiTaxiurile din municipiul Botoşani vor fi verificate de reprezentanţi ai Primăriei în colaborare cu instituţii abilitate în control. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că la această dată taximetriştii depun dosare la Primărie în vederea autorizării, iar după această acţiune se va trece la controale.

Putem să apelăm la mai multe structuri care să vină în sprijinul nostru pentru aceste controale. Le vom face. Până acum am dat dispoziţie poliţiştilor locali să urmărească numărul de taximetre parcate peste cel admis şi au fost aplicate sancţiuni acolo unde au fost depistate nereguli”, a spus viceprimarul Andrei.

Verificări se fac la această dată şi la taximetriştii care transportă marfă şi care staţionează în Centrul Vechi şi Pietonalul Transilvaniei. Potrivit viceprimarului, cei mai mulţi dintre taximetriştii de marfă sunt în ilegalitate, fără autorizaţii.

Facem zilnic verificări şi au fost date şi sancţiuni. Până acum nu aveam posibilitatea să îngrădim accesul celor care transportă marfă, care de cele mai multe ori sunt neautorizați, foarte puțini au documentele în regulă, și va fi montat un indicator acolo care o să reglementeze situația„, a mai spus Cosmin Andrei.

2 thoughts on “Taxiurile de marfă, luate la control

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai bine v ati ocupa de gropile din oras si apoi de taximetristi! Cetatenii orasului sa fie 100 la 100 corecti din toate privintele dar voi ..??
    RUSINE SA VA FIE !

  2. dom’ cosmin, da’ piratii cand ii verificati? ca-s pe fata, aia nu platesc nimica! bine ca pe astia care platesc taxe locale ii controlati la sange..chiar nu stiti unde stau, cum procedeaza.. politia locala nu are treaba cu ei?! trece nonsalant de locurile lor si ii verifica pe cei cu acte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *