Locuinţe ANL goale după ce chiriaşii au plecat în străinătate

locuinte anlMai multe locuinţe ANL stau fără chiriaşi de ani de zile, şi asta pentru că beneficiarii sunt plecaţi la muncă în străinătate. Numai în cartierul ANL Cismea, în urma unei invetarieri a societăţii Locativa, au fost găsite peste zece apartamente nelocuite. Numărul este cu siguranţă mai mare, în condiţiile în care nu au fost verificate toate ANL-urile. Primăria nu are cum să intervină în această situaţie.

Nu este ilegal dacă stau neocupate. Presupunem că oamenii sunt plecaţi în străinătate. Totuşi, aceşti locatari nu au datorii mari la utilităţi. Sunt locuinţe goale. Ei nu locuiesc acolo, dar dacă au chiria este plătită la zi şi teoretic nu poţi să intervii„, a spus viceprimarul Viorel Iliuţă.

În timp ce locuinţele ANL stau neocupate, numărul tinerilor care solicita o casă creşte de la o zi la alta. La această dată sunt peste  1300 de cereri pentru locuinţe ANL.

One thought on “Locuinţe ANL goale după ce chiriaşii au plecat în străinătate

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnilor de la primarie, va rog faceti ceva cu cainii comunitari care sunt peste tot prin oras , sunt un pericol pentru cetatenii acestui oras si nu faceti nimic. Desi s-a castigat licitatia pentru prinderea lor, nu s-a intamplat nimic, tot multi sunt si foarte periculosi. Lasati oamenii sa plece in strainatate sa munceasca, aici din ce sa traiasca cu salariile din Africa si cu preturile din U.E.???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *