Reabilitarea clădirii Palatului Copiilor, aproape de final

Copiii înscriși la cercurile de la Palatul Copiilor din Botoșani și cadrele didactice ale instituției își vor relua în curând activitatea în clădirea intrată în reabilitare în anul 2011.

Potrivit directorului Palatului Copiilor Botoșani, Marcel Dupu, luni, va fi realizată recepția parțială a clădirii în sensul că firmele care au derulat lucrările de reabilitare, Elsaco și ABC, ambele din Botoșani, vor preda construcția conducerii Palatului Copiilor. Ulterior, după perioada de garanție a lucrării se va face și recepția finală. „Există o perioadă de garanție și abia după se poate spune că va fi recepția finală. Luni, vom face recepția parțială,  asta înseamnă că vom prelua de la constructori clădirea și apoi ne vom putea muta, a declarat Marcel Dupu, directorul Palatului Copiilor Botoșani.

Lucrarea a constat în modernizarea corpului de clădire A și a constat în reabilitarea tâmplăriei, a tavanului, a planseelor, a instalațiilor sanitare și electrice etc.

Valoarea totală a lucrării a fost de 7 miliarde de lei, bani alocați prin Ministerul Educației Naționale. Demersurile pentru începerea lucrărilor au fost făcute în anul 2010, iar în februarie 2011, s-a început efectiv derularea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *