Locatarii din Centrul Vechi, notificaţi să reabiliteze faţadele clădirilor

centrul vechi al municipiului BotosaniMunicipalitatea impune locatarilor din Centrul Vechi să reabiliteze faţada imobilelor, întrucât  multe pun în pericol siguranţa trecătorilor. Viceprimarul Viorel Iliuţă a declarat că urmează a fi trimise locatarilor notificări cu privire la acest aspect, iar cei care nu se vor conforma riscă sancţiuni. De altfel, Primăria Botoşani va aloca nişte fonduri societăţii Locativa pentru a reabilita faţadele imobilelor cu un grad avansat de uzură şi care sunt în pericol să cadă, imobile care nu au fost prinse în proiectul de reabilitare  cu fonduri europene.

Având în vedere că o serie de clădiri nu arată cum trebuie, ne-am propus să atenţionăm proprietarii. Notificările vor fi trimise împreună cu Direcţia de Cultură, pentru că fiecare clădire în sine este un monument istoric, dar nu de aceeaşi categorie. După ce-i notific şi nu se vor conforma, vom trece şi la alte metode„, a spus Viorel Iliuţă.

În Centrul Vechi, prin proiectul cu fonduri europene au fost reabilitate doar o parte din clădiri.

2 thoughts on “Locatarii din Centrul Vechi, notificaţi să reabiliteze faţadele clădirilor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si daca persoana respectiva nu are bani? Cum sunt foarte multi din pacate in acesta situatie ce o sa faceti???? Nu cred ca este o situatie tocmai inteleapta

  2. Si daca nu are bani ce? E proprietar, nu? Sa vanda si sa se mute in alta parte, nu e musai sa stea in buricul targului! Ar trebui lasate lucrurile asa, nu, sa ne cada noua caramizi in cap, ca de, proprietarul nu are bani!

    Fatadele alea nu s-au degradat brusc, ci in ani buni…Primaria ar putea veni in sprijinul proprietarilor cumva, dar atitudinea asta „n-am bani, nu fac nimic, nu ma intereseaza” e de tot kktul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *