Câştigătorii olimpiadei de limbi clasice, premiaţi de prefect

olimpici premiati de prefectPrefectul Costică Macaleţi a participat marţi dimineaţă la premierea olimpicilor la limbi clasice. Eveniment venit să încheie cele trei zile de olimpiadă naţională, decernarea premiilor a umplut sala mare a Teatrului Mihai Eminescu. Cei peste 200 de copii, alături de profesorii însoţitori, au avut parte şi în acest an de o competiţie dificilă, Comisia Centrală a Olimpiadei fiind nevoită să dea anumite premii pentru câte două lucrări, acestea fiind imposibil de departajat.

„Sper să plecaţi de la noi cu amintiri frumoase şi, ori de câte ori paşii vă mai aduc în nordul Moldovei, vă mai aşteptăm la Botoşani. Daţi-mi voie să fac o reverenţă în faţa performanţelor dumneavoastră, premiate astăzi aici. Felicit organizatorii şi sponsorii pentru modul în care s-au mobilizat, astfel încât să ofere condiţii cât mai bune şi momente cât mai frumoase .”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Chiar dacă, din cauza programului, reprezentantul Guvernului nu a putut participa la întreaga festivitate, prefectului i s-a solicitat să ofere premiile pentru două olimpice botoşănence provenind de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” şi Colegiul Naţional „A.T.Laurian”.

Olimpicii au primit premii constând în cărţi, dar şi în sume de bani, iar cele mai importante, poate, sunt diplomele semnate de ministrul Educaţiei, documente care contează pentru admiterea în facultate, în ţară sau în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *