Cazinou deschis în Uvertura Mall

deschidere public uvertura mall botosaniInaugurarea Uvertura Mall a atras in cele trei zile de la deschidere 66.480 persoane, aducand in atentia botosanenilor  evenimente memorabile. Punctele de atractie au inclus atat shoppingul, cat si divertismentul. Food court-ul din incinta Uvertura Mall, special amenajat si decorat cu mobilier modern, s-a dovedit a fi unul dintre locurile preferate ale vizitatorilor.

,,Suntem incantati de reactia botosanenilor fata de brandul nostru. Raportat la alte centre in care avem deschise restaurante vanzarile au fost mai bune., sustine Larisa Sanducu, Manager Spartan

,,Inca de la deschidere traficul a fost mare, clientii nostri abia gasind un loc la mesele din jur. Retetele noastre au prins foarte bine la clientii de aici”, afirma Dana Coroblea, Manager Sultan Baiazid.

,,In comparatie cu alte orase, acest centru a adus un plus de valoare, a creat locuri de munca si a dat sansa oamenilor de a-si petrece timpul intr-un mediu prietenos. Ne bucuram ca s-a deschis acest centru si sper ca botosanenii sa fie multumiti de serviciile oferite de noi”, susţine Florin Gugeanu, Ospatul Regilor.

Incepand de luni, botosanenii se pot bucura de deschiderea cazinoului The Jack.  Amplasat la etajul 4, cazinoul va fi deschis non-stop oferind clientilor o diversitate de slot-machine, ruleta electronica, jack poturi atractive cat si diverse tombole.

 

3 thoughts on “Cazinou deschis în Uvertura Mall

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Am fost ieri pentru prima si ultima oara in mizeria aia de la Food Court.

  2. VA SIFONEAZA ASTIA BANII SARMANI BOTOSANENI! DE FAPT BOLNAVII DE PACANELE SI JOCURI DE NOROC SUNT VICTIMELE SIGURE AL ACESTOR HRAPARETI DE AVERI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *