Un fost consilier judeţean construieşte un centru de afaceri de trei milioane de euro

Centru-de-afaceriUn fost consilier judeţean din Botoşani a obţinut o finanţare de trei milioane de euro de la Uniunea European. Firma acestuia a primit finanţare pentru un proiect care vizează construirea unui centru de afaceri în oraşul Săveni.

Proiectul se numeşte „Construire centru de sprijinire şi dezvoltare a afacerilor” în oraşul Săveni, iar beneficiarul finanţării de 12, 27 de milioane de lei este societatea comercială Rap Mar SRL, patronată de fostul consilier judeţean PDL Liviu Martiniuc.

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale şi Administraţiei Publice, a semnat, luni, contractul de finantare prin Programul Operational Regional 2007-2013.

Liviu Martiniuc Firma lui Liviu Martiniuc deţine un supermarket şi mai multe magazine în Săveni. Ea a avut, în 2011, o cifră de afaceri de  12,5 milioane de lei şi un profit net de 325.123. Numărul mediu de anagajaţi de la societatea comercială Rap Mar SRL a fost, în 2011, de 60.

Martiniuc a devenit consilier judeţean în luna decembrie 2010, el preluând funcţia vacantată ca urmare a demisiei directorului Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, Radu Humelnicu.

Martiniuc a candidat şi în 2012 la o funcţie de consilier judeţean, regăsindu-se pe poziţia a 21-a a Mişcării pentru Botoşani, însă această formaţiune politică a obţinut doar 11 mandate.

One thought on “Un fost consilier judeţean construieşte un centru de afaceri de trei milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *