Tânără cu dosar penal după ce a fost prinsă la furat în mall

deschidere public uvertura mall botosaniÎn data de 30 martie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a executat o misiune de asigurare a ordinii şi liniştii publice cu ocazia spectacolului organizat de către ,,Uvertura City Mall Botoşani”.

Pe timpul executării unei misiuni, o patrulă de jandarmi a fost sesizată de către agenţii de securitate cu privire la faptul că au identificat o persoană de sex feminin, care a sustras produse cosmetice de la magazin din incinta mall-ului.

În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă a Jandarmeriei, s-a stabilit faptul că o tânără în vârstă de 22 de ani, fără antecedente penale, este suspectă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, constând în aceea că, folosindu-se de o pungă de cadouri căptuşita cu folie de aluminiu, concepută special pentru evitarea sistemului de alarmă al magazinului, a sustras mai multe parfumuri  în valoare de 746 lei.

Jandarmii au luat măsura conducerii tinerei la sediul inspectoratului, unde i-au fost întocmite actele de constatare conform prevederilor legale.

Bunurile sustrase au fost  restituite reprezentanţilor părţii vătămate.

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru continuarea cercetărilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *