Sondaj! 88% dintre botoşăneni cred că lucrările de construcţii făcute din bani publici sunt de proastă calitate

sondaj calitatea lucrarilor88% dintre botoşăneni cred că lucrările de construcţii făcute din bani publici sunt de foarte proastă sau de proastă calitate, potrivit unui sondaj realizat, în perioada 25- 31 martie, de BotosaniNews. Potrivit acestuia, 139 din totalul celor 222 de respondenţi, adică 63%, consideră că lucrările sunt de foarte proastă calitate, în timp ce 55 (adică 25%) cred că sunt de proastă calitate.

Dintre participanţii la sondaj, doar 25 cred că lucrările de construcţii din bani publici sunt de bună sau foarte bună calitate.

Pentru săptămâna 1-7 aprilie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea „Consideraţi că trebuie instituite reguli mai ferme privind comerţul în Piaţa Centrală?”

4 thoughts on “Sondaj! 88% dintre botoşăneni cred că lucrările de construcţii făcute din bani publici sunt de proastă calitate

  1. 16 VOTURI- AU ZIS CA IS DE BUNA CALITATE, ASTIA IS MUNCITORII CARE AU LUCRAT
    9 VOTURI- AU ZIS CA LUCRARILE IS DE FOARTE BUNA CALITATE, ASTIA IS PATRONII FIRMELOR DE CONSTRUCTII CARE AU PRELUAT LUCRAREA
    3 VOTURI – NU STIU/NU RASPUND, ASTIA IS CEI CARE AU LUAT SPAGA SI TREBUIAU SA VERIFICE CALITATEA
    CONCLUZIE – SONDAJUL ARE O MARJA DE EROARE DE 18 DE VOTURI.
    DECI 100% dintre botoşăneni cred că lucrările de construcţii făcute din bani publici sunt de proastă calitate

  2. Cred ca trebuie schimbat regulamentul cu aceasta calitate de care se tot agata toti. Cel mai corect ar fi: Garantie valabila pe tot parcursul efectuarii lucrarilor. Cum se termina lucrarea de executat, sa se intre automat in postgarantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *