Femeie jefuită de doi tineri într-o scară de bloc

furt din posetaUn echipaj de jandarmi care executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului Botoşani, a observat, duminică, pe strada Calea Naţională, în apropierea B.R.D, doi tineri care alergau, unul din ei având o sacoşă.

Jandarmii au luat măsura interceptării celor doi tineri, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Iaşi, respectiv 19  de ani, din localitatea Todireni, judeţul Botoşani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la ora 21.15, la propunerea şi cu complicitatea tânărului în vârstă de 22 de ani, care a asigurat paza locului faptei, celălalt tânăr a urmărit-o pe partea vătămată până la intrarea blocului în care locuieşte, unde a împins-o pe scări, dupa care i-a smuls din mână poşeta şi o sacoşă din pânză în care avea un telefon mobil, marca Sagem, 2 portofele din  pânză, un ceas de damă, suma de 27,9 lei, o legătură de chei, 2 sticluţe cu mir şi iconiţe, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 150 lei.

Suspecţii au părăsit în fugă locul faptei, fiind depistati la scurt timp de patrula de jandarmi care executa serviciul în apropiere.

Jandarmii le-au întocmit actele de constatare, cei doi tineri fiind suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi respectiv instigare la tâlhărie.

Prejudiciul cauzat în valoare de 150 lei a fost restituit părţii vătămate în totalitate.

Dosarul cu actele de constatare a fost înaintat pentru soluţionare la Poliţia municipiului Botoşani.

One thought on “Femeie jefuită de doi tineri într-o scară de bloc

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Gainari. La parnaie cu ei! furt calificat, nicio instigare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *