Portariuc: I-am cerut de trei ori domnului Sârbu să-şi dea demisia!

ovidiu portariucDirectorul Filarmonicii Botoşani, Mihai Sârbu, susţine că a fost nevoit să apeleze la colaboratori pentru spectacolul din Suceava, după ce angajaţii instituţiei eu refuzat încă de vineri să participe la repetiţii.

Vineri, ei au refuzat să cânte la repetiţii. Ei au decis să-şi suspende activitatea până când va fi schimbat managerul, iar eu am concerte. Nu pot sta aşa. Am apelat la colaboratori„, a spus Mihai Sârbu.

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că directorului Mihai Sârbu i-a fost cerută demisia, însă a refuzat.

„Am cerut astăzi (nr. luni), până în ora 14,00, un punct de vedere de vedere final al celor de la Resurse umane ţinând cont de toate comisiile care au fost acolo, de rapoartele comisiilor, Consiliului Local, Executivului, după care vom decide. În ceea ce mă priveşte, eu am luat toate măsurile necesare. Mai mult de atât nu am cum, pentru că nu-mi permite legea. Am discutat de trei ori cu domnul Sârbu şi i-am sugerat să-şi dea demisia, dar el refuză. Are o anumită susţinere”, a spus Portariuc..

5 thoughts on “Portariuc: I-am cerut de trei ori domnului Sârbu să-şi dea demisia!

  1. Instrumentistii au facut toate repetitiile necesare pentru concertul de vineri, asteptand in acelasi timp sa indeplineasca si `manajerul` partea sa :sa demisioneze. Cum acest lucru nu s-a intamplat,au refuzat sa intre in concert ,in speranta ca macar asa il vor convinge.Tot ce a inteles `manajerul` a fost sa se razbune cu prima ocazie ,cheltuind o suma enorma pe colaboratori doar pentru a arata ca el dicteaza si refuzand,cu ajutorul politiei, sa primeasca muzicienii in autocarul ce urma sa ii duca la concert.Una peste alta,toate repetitiile pt. concertele de la Suceava fusesera facute tocmai cu instrumentistii in cauza,cu alte cuvinte a repetat cu unii si a dat concert cu altii. Dar ce sa insemne, totusi,sustinere? Si cand vor avea castig de cauza muzicienii? Sa astepte si ei un `sustinator` miraculos?Sau se gaseste cineva dispus sa faca ce trebuie si sa il trimita undeva unde sa isi gaseasca vocatia..E clar ca inca nu si-a gasit-o…

  2. Grupul de protestatari a refuzat sa participe la repetitia generala de vineri dimineata care dealtfel e cea mai importanta.Astfel un reprezentant al primariei a venit si a incercat sa poarte o discutie cu ei pt a se lamuri lucrurile.In schimb ei au inaintat o lista cu semnaturi cu cei care intrerup activitatea pe perioada nedeterminata.In acest caz nu se putea baza nimeni pe ei pentru a sustine concertele din saptamina aceasta. Pacat ca multi din acest grup s-au lasat influentati si participa la acest protest dusi de val.

  3. Nu voi ati inminat tabelul in care ati specificat ca nu doriti sa cantati?Acum va pasa de elevi? Dar vineri v-a pasat de Raluca si Andrei Ciobanu care s-au pregatit? Munca lor ati respectat-o dragi protestatari? SAU DE FAPT ati descoperit ca salariile voastre vor fi un pic „subtiate”? E adevarat? Eu cred ca domnii protestatari se vor regasi in cuvintele: „Invidiosii sufera de succesul altora ca de-o umilinta, ca de-o ofensa neiertata, adusa slabiciunii lor.” (N. Iorga)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *