Ţurcanu despre disputele din USL: Voi înghiţi eu în mine dacă mai apar anumite probleme la nivel public

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu mai vrea certuri în public cu colegii din alianţă, în special cu primarul Ovidiu Portariuc.  Ţurcanu spune că şi locuitorii municipiului i-au cerut, în audienţele avute, rezolvarea problemelor din judeţ şi lăsarea disputelor deoparte. El a declarat că este dispus să cedeze în faţa colegilor din alianţă.

Cetăţenii din municipiul Botoşani mă roagă, fiind un pic mai înaintat în vârstă, să găsesc cea mai bună soluţie şi să susţinem proiectele, pentru că ei nu au nicio vină, şi să lăsăm loviturile în public. Eu le-am promis şi îi asigur că voi înghiţi eu în mine dacă mai apar anumite probleme la nivel public, dar vreau să susţin toate proiectele Botoşaniului şi îl aştept pe domnul primar, pe domnii viceprimari, să vină să discutăm ceea ce aş putea face şi eu pentru municipiul Botoşani, pentru că asta vor cetăţenii”, a spus Ţurcanu.

Primarul Ovidiu Portariuc spune că nu a intrat în război cu nimeni şi că este tot timpul deschis la colaborare. El a precizat că a fost la discuţii de atâtea ori la preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, în timp ce acesta nu a fost niciodată la Primăria Botoşani.

Eu îl aştept. Dacă nu, mă voi duce eu”, a spus Portariuc.

2 thoughts on “Ţurcanu despre disputele din USL: Voi înghiţi eu în mine dacă mai apar anumite probleme la nivel public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *