Directorul Urban Serv: Iustinian Bozi nu va fi schimbat de la piaţă!

protest pietari Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, a declarat, luni, că chiriile din piaţă nu vor scădea şi nici administratorul pieţii, Iustinian Bozi nu va fi schimbat. Drelciuc a precizat că există deja nişte contracte semnate şi că acestea nu pot fi modificate.

Orice spaţiu care a fost închiriat, a fost închiriat pe bază de licitaţie. S-a ştiut din start suma cu care se porneşte la licitaţie, contractele au fost încheiate şi nu văd şi nu pot, în baza unei licitaţii, să modific chiria prevăzută în contract. În niciun caz domnul Bozi nu va fi schimbat. Eu le-am spus că stau în protest pe banii lor. Eu am un contract. Dacă dumnealor nu îmi plăteşte chiria, eu am calea legală, mă îndrept pe calea instanţei„, a spus Drelciuc.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, cere primarului Ovidiu Portariuc să rezolve situaţia, chiar dacă, spune el, nu are nicio implicare în „acest spectacol”.

Rog pe domnul primar şi pe domnii viceprimari să găsească cea mai bună soluţie ca să nu avem scandal în piaţă, pentru că lucrurile pot fi rezolvate şi fără acest scandal„, a spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *