Primarul Portariuc nu cedează în faţa pieţarilor. Vezi detalii!

Primarul Ovidiu Portariuc pare să nu cedeze la presiunile pieţarilor. El a declarat că există o rezistenţă la schimbare din partea comercianţilor din piaţă şi că măsurile pe care încearcă să le ia Urban Serv sunt cerute de botoşăneni pentru o mai bună desfăşurarea a activităţii în acest sector.

Acolo încearcă să se facă ordine, să se pună lucrurile pe un anumit traseu. Doar 20-30% din cei care sunt în piaţă opun o rezistenţă extrem de puternică. Vom vedea care sunt motivele lor, dacă sunt întemeiate, dacă într-adevăr sunt abuzuri, ceea ce nu cred. Trebuie să ţinem seama de ceea ce îşi doresc cetăţenii„, a spus Portariuc.

Potrivit acestuia, mulţi dintre protestatari nu sunt comercianţi, ci instigatori. El a spus că a cerut încă de săptămâna trecută ca o delegaţie a pieţarilor să vină să discute luni cu el, lucru care nu s-a întâmplat.

La rândul său, administratorul pieţelor, Iustinian Bozi, susţine că nemulţumirile comercianţilor din piaţă au răbufnit după ce au fost puşi să completeze o cerere pentru rezervarea unei mese.

În această cerere sunt nişte obligaţii prevăzute în Regulamentul de funcţionare. Nu se cere nimic în plus de când sunt eu la piaţă. Nemulţumirea este pentru că ei vor să lucreze în haos, vor să facă legea lor în piaţă, nu legea pieţelor din România„, a spus Iustinian Bozi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *