Trofee obținute de botoșăneni la un festival muzical desfășurat în week-end

Trei botoșănence au urcat pe prima treaptă a podiumului la un festival de muzică desfășurat în weekend la Bârlad.

Este vorba despre festivalul Ghiocelul de Argint de la Bârlad la care au participat Ana Maria Bucșă la categoria 15-19 ani, Andreea Lepărdă din Dorohoi la categoria 12-14 ani, Ioana Carina Haras la 12-14 și Karina Todireanu la categoria 10 -11 ani.

 

Dintre acestea, Ana Maria Bucșă s-a clasat cel mai sus, obținând trofeul festivalului, Karina Todireanu a obținut trofeul categoriei sale de vârstă, și tot trofeul, Andreea Lepărdă la categoria sa de vârstă. Karina Todreanu a ținut să mulțumească pe această  cale profesoarei sale de canto, Anca Apetroaie pentru toate eforturile depuse în pregtirea ei. Celelalte două deținătoare de trofee, Ana Maria Bucșă și respectiv Andreea Lepăardă se pregătesc tot la Iași cu profesoara Gabriela Nechita.

Festivalul a avut loc în perioada 29-31 martie, iar din juriu a făcut parte compozitorul Marcel Iorga,  redactorul muzical la Radio Iași, Emil Răducanu, compozitorul Dumitriu Jijie, compozitorul Claudiu Bulete, profesorul de muzică de la Liceul de Muzică din Brașov, Mihaela Manciu, Renato Abaza, avocat, Rodinel Duduc, reprezentant al Cercului militar, Didi Epure, profesor la Clubul Elevilor din Bârlad, Marius Pîrvu, regizor sunet, Sebastian Epure, regizor sunet și Andi Bentu, prezentator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *