Grevă a comercianţilor din Piaţa Mare

protest al pietarilor din BotosaniToţi comercianţii din Piaţa Mare din municipiul Botoşani au refuzat, luni dimineaţă, să mai pună marfa pe tarabe, în semn de protest faţă de politica Urban Serv în ceea ce priveşte comerţul din pieţe. Oamenii nu sunt de acord cu reorganizarea pieţei, dar nici cu chiriile actuale, pe care le consideră ca fiind foarte mari.

Pieţarii s-au adunat în faţa sediului administrativ al Administraţiei Pieţei Centrale cerând demisia şefului, Iustinian Bozi.

De asemenea, ei vor ca primarul Ovidiu Portariuc să vină în piaţă pentru a dialoga cu ei.

Protestul survine la câteva zile după ce pieţarii s-au manifestat în faţa Primăriei, chiar înaintea şedinţei Consiliului Local.

Pieţarii au manifestat mai multe ore. „Suntem nemulţumiţi. Vrem reducerea chiriilor la jumătate şi condiţii mult mai bune în piaţă. Vom protesta trei-patru zile până când cedează şi ei sau până ajungem la mica înţelegere„, a spus un protestatar.

2 thoughts on “Grevă a comercianţilor din Piaţa Mare

  1. ”tu-vă-n aripă de speculanți, cu certificate de producător false si marfă cumpărată la pret derizoriu de la producători sau tot felul de bombe chimice aduse de import. Daca vine un biet tăran sa-si vanda marfa la un pret mai mic sunteti in stare sa-l strangeti de gat si sa-i linșați, animalelor !! La muncă putorilor, speculanților, burduhoși împuțiți

  2. Am sa incerc sa evit cat mai mult posibil aceasta piata pentru cumparaturi, cel putin pana cand voi vedea marfa vanduta la fel cu cea expusa, un limbaj folosit de comercianti mai aproape de civilizatia la care pretindem ca facem parte, curatenia care lasa tot timpul de dorit, etc., etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *