Au început lucrările la drumul Botoşani- Suceava

drum Botosani- suceava
Un covor asfaltic a fost turnat în zona intersecţiei E 58 cu drumul comunal care duce spre Agafton

Administratorii drumurilor naţionale din Botoşani au început lucrările la drumul european care face legătura între municipiile Botoşani şi Suceava. Lucrătorii de la Secţia Drumuri Naţionale au turnat, în ultima săptămână, covoare asfaltice pe patru porţiuni de drum, de la Botoşani la Huţani.

Este vorba de porţiunile de drum care aveau cele mai multe gropi şi care afectau puternic circulaţia, în zona pădurii Baisa şi la intrarea în Vlădeni.

Între timp, noi cratere au apărut pe fondul recentului fenomen de îngheţ şi dezgheţ, în special la ieşirea din Hudum spre Suceava.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale, Viorel Zacreţchi, susţine că de săptămâna viitoareva demara acţiunile de reparaţii a întregului drum.

E 58 este inclus într-un program de reabilitare şi modernizare, însă lucrările la acest drum nu au încă finanţare. În cazul unbei rectificări pozitive, modernizarea ar putea începe cel mai devreme spre toamnă.

2 thoughts on “Au început lucrările la drumul Botoşani- Suceava

  1. drumurile spre iasi, suceava si dorohoi sunt dezastru de foarte multi ani;
    SA SE FACA DRUMURILE CA NU SE MAI POATE ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ESTE INADMISIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    1. gabi ia da-ne tu niste bani sa reparam ca guvernul si ministerul nu mai au din pacate. crezi ca se fac drumurile cu o cheta de 10 lei… nici 22 de milioane de oameni daca am da fiecare cate 10 lei nu facem rost de bani sa le reparam, asadar mai asteptati va rugam. candva se vor face dar nu cand vrei tu! fii sigur de asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *