Presedintele CJ si-a trimis corpul de control la Casa Ventura. Vezi de ce!

Presedintele Consiliului Judetean  a cerut firmei care a reabilitat Casa Ventura sa remedieze fatada exterioara a cladirii, acolo unde tencuiala a cedat. Florin Turcanu si-a trimis si corpul de control la fata locului si spune ca daca firma Victor Construct nu va reface fatada, atunci lucrarea de refacere va fi scoasa la licitatie pentru a fi data unei alte firme. Lucrarea se afla in garantie.

Am cerut sa se remedieze lucrarea, daca nu vom lua garantia din cont si vom scoate la licitatie sa o faca alta firma. Nu ne putem ruga de ei, dar trebuie sa-si faca treaba„, a spus Turcanu.

Casa Ventura a fost inaugurată în urmă cu aproape jumătate de an cu peste 12 milioane de lei.

Imobilul de pe Bulevardul Mihai Eminescu dă deja semne de „oboseală”, tencuiala exterioară cedând pe centurile de sub acoperiş, afectând puternic imaginea casei.

Tencuiala a căzut pe trei laturi ale clădirii, acest lucru fiind vizibil atât deasupra intrării principale, în Şcoala Populară de Artă, cât şi deasupra intrării secundare, în Muzeul de Etnografie.

2 thoughts on “Presedintele CJ si-a trimis corpul de control la Casa Ventura. Vezi de ce!

  1. Executie „hei rup”, fara atentie la calitate si detalii !
    Ce sa mai zicem de controlul calitatii si RECEPTIE !
    MERGETI VA ROG SI LA PRIMARIE ,RENOVATA RECENT, SI GASITI EXACT ACELEASI DEFICIENTE: CADE „TENCUIALA EXTERIOARA DE LA CENTURILE DE SUB ACOPERIS” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *