Sanatoriul Guranda nu va mai fi redeschis. Vezi de ce!

Sanatoriul GurandaSanatoriul Guranda nu va fi redeschis. Ministerul Sanatatii si-a dat acceptul pentru redeschiderea acestuia, insa finantarea ar trebui asigurata de Consiliul Judetean, lucru imposibil de realizat, in conditiile in care bugetul judetului este si asa insuficient. Sanatoriul a fost inchis in urma cu doi ani, odata cu comasarea spitalelor si trata bolnavii de TBC.

Ar trebui sa il deschid pe banii mei, pentru ca ministerul nu are fonduri. Pina ce nu ne da Ministerul Sanatatii finantare, nu am cum sa il redeschid„, a spus Florin Turcanu, presedintele CJ.

In plus, cladirea in care a functionat sanatoriul este privata si ar trebui cumparata.

2 thoughts on “Sanatoriul Guranda nu va mai fi redeschis. Vezi de ce!

  1. ma intreb ? ce se face Humelnicu (cititorul de etichete de pe sticlele de vin – astea sint legile lui) ca a mai ratat incadrari a finutelor, nepoatelor……Damian stie ……si de la Darabani se mai vine.. Si- a mai adus Humelnicu o finuta de pe la Trusesti la Sipalul Judetean hei Domn Turcanu ce faceti? El zice ca cu un porc mistret si va face..

  2. Hei domn bixtonim …. sa intelegem prin ,,finute” platitorii de spaga. DNA decripteaza termenii folositi de infractori in convorbiri derutante, fie ele si telefonice. Hai sa-i ajutam! Ca acest individ trebuie linistit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *