Zeci de mii de botoşăneni au intrat în mall în prima zi

Un sfert din populaţia municipiului Botoşani a intrat în Uvertura mall în prima zi de la deschiderea oficială. Statisticile realizate de proprietarii mall-ului arată că vineri au mers în complexul comercial nu mai puţin de 23.866 clienţi, în condiţiile în care la ultimul recensământ populaţia municipiului a fost stabilită la circa 101.000deschidere public uvertura mall botosani.

Numărul de clienţi a fost peste aşteptări. Nu peste aşteptările mele, ci peste aşteptările celor care au magazine în mall. Toată lumea mi-a zis că este peste aşteptări”, a declarat, pentru BotosaniNews, patronul mall-ului, Dănuţ Prisecariu.

Oficialii Uvertura Mall susţin, de asemenea, că şi vânzările au fost peste aşteptări.

Din trei- patru oameni care intră în magazine, unul probează ceva. Este şi aici peste aşteptări”, a adăugat Prisecariu.

Tombola Roata Culorilor, inaugurata vineri, a oferit celor mai norocosi clienti sau detinatori de flyere Uvertura Mall premii in valoare de peste 16.000 lei. Premiile sub forma de vouchere au dat posibilitatea castigatorilor de a achizitiona produse si servicii din cele mai noi colectii de la retaileri precum: Go Sport, Lee Cooper, Kenvelo, Eponge, Steilmann, Beauty Mania, etc. Pana pe data de 7 aprilie sunt asteptati la Centru Info din incinta Uvertura Mall toti clientii care detin bonuri de cumparaturi de minim 100 de lei pentru a castiga instant unul din miile de premii pregatite

2 thoughts on “Zeci de mii de botoşăneni au intrat în mall în prima zi

  1. Au intrat degeaba,să privească ,că bani să cumpere,pauză!Să pună taxă pe privit retailerii şi o să aibe bani de curăţenie…tot magazinele de vechituri sunt baza românilor,trăiască second+hand-urile!Peste două săptămâni mai faceţi o investigaţie la patronii mallului să vedeţi atunci opiniile lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *