Contestaţia profesorului bătăuş de la Lunca, respinsă

Ctin murarasu
Constantin Murarasu

Colegiul de disciplină al Inspectoratului Şcolar Judeţean a respins contestaţia profesorului de matematică de la Scoala Lunca, care în luna ianuarie a bătut o elevă. Membrii colegiului s-au întrunit vineri şi au stabilit menţinerea sancţiunii date de Consiliul de administraţie al şcolii.

Contestaţia i-a fost respinsă şi se merge pe sancţiunile date de Consiliul de administraţie”, a declarat Cătălina Lupaşcu, inspector general al IŞJ.

Consiliul de administratie al Scolii Lunca a decis sanctionarea disciplinara a profesorului Constantin Murarasu dupa ce a batut o eleva. El are salariul diminuat cu 10%  pina la sfarsitul anului scolar. De asemenea, profesorului i-a fost retrasa calitatea de diriginte de la clasa VI-a, unde era si eleva pe care a lovit-o, calitatea de membru in CA al Scolii Lunca si din toate celelalte comisii din care face parte.

One thought on “Contestaţia profesorului bătăuş de la Lunca, respinsă

  1. Domnul profesor Muraraşu a făcut o grămadă de oameni intelectuali;dar asta nu a mai contat….exigenţa în învăţământul românesc la ora actuală este imperioasă,altfel o să producem dobitoci pe scară rulantă,pe la private….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *